Iritatie in zona genitala
Salutare!
De doua zile mi-a aparut o iritatie de culoare rosie in zona penisului, mai exact pe acea piele care acopera capul penisului. Iritatia nu ustura, decat daca ating si nu am avut mancarimi, decat atunci cand mi-a aparut, dar erau mancarimi usoare si suportabile. Iritatia are o forma circulara pe acea piele si se cojeste. Toata chestia mi-a aparut fix cand m-am intors de la mare. Nu am intretinut relatii sexuale in aceea perioada si nici dupa. Am fost atent la igiena, mai ales in acea zona. Am aplicat niste crema de galbenele, dar iritatia tot nu a disparut si cojitele mai apar. Nu exista secretii, nu exista pete pe "glanda" (cap), nu exista usturimi la urinare.
Inainte sa-mi apara aceasta problema am avut o raceala ce s-a transformat in otita si am urmat un tratament cu antibiotic si brufen, picaturi de urechi si olynth, la care am mai adaugat un probiotic.
Este motiv de ingrijorare? As merge la doctor, dar imi este rusine. :D
Multumesc!
De doua zile mi-a aparut o iritatie de culoare rosie in zona penisului, mai exact pe acea piele care acopera capul penisului. Iritatia nu ustura, decat daca ating si nu am avut mancarimi, decat atunci cand mi-a aparut, dar erau mancarimi usoare si suportabile. Iritatia are o forma circulara pe acea piele si se cojeste. Toata chestia mi-a aparut fix cand m-am intors de la mare. Nu am intretinut relatii sexuale in aceea perioada si nici dupa. Am fost atent la igiena, mai ales in acea zona. Am aplicat niste crema de galbenele, dar iritatia tot nu a disparut si cojitele mai apar. Nu exista secretii, nu exista pete pe "glanda" (cap), nu exista usturimi la urinare.
Inainte sa-mi apara aceasta problema am avut o raceala ce s-a transformat in otita si am urmat un tratament cu antibiotic si brufen, picaturi de urechi si olynth, la care am mai adaugat un probiotic.
Este motiv de ingrijorare? As merge la doctor, dar imi este rusine. :D
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Mi-a aparut niste pete rosii pe capul penisului
- 3Pata rosie pe penis - semn de nastere sau problema medicala
- 5Infectie sau doar iritatie pe penis?
- 4problema penis: pete rosii
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 4Iritatie pe capul penisului si pe preput
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 6Pata rosie pe gland dupa ejaculare
- 1iritatie a capului penisului
- 1Pete roşii pe capul penisului
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1Pete rosi pe organul reproducător
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0Herpes Genital sau HPV?
- 0Inflamatie penis
- 0Usturime de la prezervativ!
- 1Pielea prepuțului crăpată și pete roșii pe glandul penisului
- 0Pete roșii pe capul penisului
- 2Roseata penis
- 1Pete rosii pe capul penisului
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: