pete pe piele
Mi'au aparut niste pete pe piele mai deschise decat culoarea pieli mele.Iarna au fost mai putine, dar acum ca e vara s'au cam extins. Tin sa precizez ca am umrat cateva luni de tratament cu antobiotice ( am luat tetracicline si altele). Nu ma ustura, nu ma mananca, doar ca sunt cam inestetice. E ceva grav?trebuie sa nu mai stau la soare?se pot trata?
4 comentarii
Buna ziua. Am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp la D-vs. De aprox. 6-7 luni mi au aparut niste pete pe spate si o portiune din piept.Petele au culoarea mai deschisa de cat pielea.Este ceva de genul cand te bronzezi supa care se cojeste si ramne spatele patat.Cam asa se vede si la mine. Am facut un tratament cu o solutie preparat dar nici un efect. Va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu un alt tratament.
Buna ziua,
Probabil ca e vorba de pitiriazis acromiant.
Puteti incerca cu Travogen crema 1 aplicatiex2/zi pe leziuni cel putin 3 saptamani si Selegel sau Mediket Versi pe post de gel de dus.
Astept un rezultat.
Numai bine,
Probabil ca e vorba de pitiriazis acromiant.
Puteti incerca cu Travogen crema 1 aplicatiex2/zi pe leziuni cel putin 3 saptamani si Selegel sau Mediket Versi pe post de gel de dus.
Astept un rezultat.
Numai bine,
Va multumesc mult pentru raspuns, o sa incerc tratamentul si va voi tine la curent.
buna seara am si eu o problema mai delicata mia esit pe testicol 3 negi 2 mai mici si unul mai mare si pe capul penisului o bubita rosie care nu pare sa treaca si langa gulerul penisului ceva rotund si plat sin mijlok rosu.ce pot face sami treaca astea ce medicament sau ce unguent sa iau va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 18pete pe fata, corp si in zona gatului
- 3alergie de la o crema
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 3pete maro pe buze
- 14Pete albe si mancarime
- 3pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 3pata pe mana
- 3Pete pe pleoape
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 0Pete colorate
- 0Pete portocalii in palme