mancarimi in zona inghinala
De o saptamana mi au aparut in zona inghinala de o parte si de alta a testicolelor doua pete rosii care ma mananca ingrozitor si nu mai pot sa dorm din cauza lor. Acum aceasta mancarime a inceput sa se manifeste si pe testicole. Va rog sa-mi spuneti ce am si dak trebuie sa i-au ceva medicamentatie
4 comentarii
De obicei in aceasta regiune apar micoze (infectii cu o ciuperca), dar nu sint excluse si reactii alergice, de ex la contactul cu un material iritant. Trebuie sa va adresati unui dermatolog pentru un tratament local (unguent).
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
salut! te contactez in legatura cu problema de sanatate privind mancarimile in zona inghinala. Am shi eu aceiasi problema de vreo doua saptamani. La inceput am crezut k e o simpla iritatie dar acum ma simt cam rau din cauza asta. As vrea sa stiu shi eu ce medicamente ai luat pt aceasta problema si dak au avut efect ! ti-as fi foarte recunoscator dak m-ai putea ajuta cu aceasta problema! astept un mesaj. multumesc.
Salut alecccs AM si eu aceasi problema ca si a ta ai putea sa-mi spui ce ai luat si dak ti-a trecut.Multumesc mult. Dak aflati ceva trimiteti-mi un mali -. Va multumesc.
Si eu am nish pete rosiii in zona inghinala, am mancarimi, ca si o arsura, dispare pt cateva zile si apara din nou mai umflat, inainte de a disparea apar nshte zone albe care se exfoliaza putin. ce sa fac ?
ce poate fi?
ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 2pete care se exfoliaza
- 2Sunt nelamurita!
- 3Mancarime in zona genitala
- 3pete maro-psoriazis?
- 3pete rosii si mancarime
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 0Usturime mancarime...stres
- 1Pete din ce in ce mai mari pe corp.
- 2Mancarime genitala
- 1probleme in zona genitala
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 1Pete pe corp care nu dispar
- 0Pete rosii pe corp
- 0Pete pe piele
- 1Pata roz pe sân
- 1Candida se tot repeta!