mancarimi in zona inghinala
De o saptamana mi au aparut in zona inghinala de o parte si de alta a testicolelor doua pete rosii care ma mananca ingrozitor si nu mai pot sa dorm din cauza lor. Acum aceasta mancarime a inceput sa se manifeste si pe testicole. Va rog sa-mi spuneti ce am si dak trebuie sa i-au ceva medicamentatie
4 comentarii
De obicei in aceasta regiune apar micoze (infectii cu o ciuperca), dar nu sint excluse si reactii alergice, de ex la contactul cu un material iritant. Trebuie sa va adresati unui dermatolog pentru un tratament local (unguent).
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
salut! te contactez in legatura cu problema de sanatate privind mancarimile in zona inghinala. Am shi eu aceiasi problema de vreo doua saptamani. La inceput am crezut k e o simpla iritatie dar acum ma simt cam rau din cauza asta. As vrea sa stiu shi eu ce medicamente ai luat pt aceasta problema si dak au avut efect ! ti-as fi foarte recunoscator dak m-ai putea ajuta cu aceasta problema! astept un mesaj. multumesc.
Salut alecccs AM si eu aceasi problema ca si a ta ai putea sa-mi spui ce ai luat si dak ti-a trecut.Multumesc mult. Dak aflati ceva trimiteti-mi un mali -. Va multumesc.
Si eu am nish pete rosiii in zona inghinala, am mancarimi, ca si o arsura, dispare pt cateva zile si apara din nou mai umflat, inainte de a disparea apar nshte zone albe care se exfoliaza putin. ce sa fac ?
ce poate fi?
ce poate fi?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 5de cateva luni mi-au aparut pe brate niste pete albe
- 11puncte albe pe fata
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 2mancarimi intre picior si scrot HELP!
- 49Coji la nivelul capului si pete pe fata
- 3pata pe coasta dreapta
- 10pete maronii pe picior
- 3de 5 ani ma confrunt cu niste pete...
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 2mancarimi si pete rosii
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 1Salut am si eu o problema
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0Pete pe piele
- 2Pete roz-rosiatice pe piele
- 1Pete pe piept si spate
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
Mai multe informații despre: pete pe piele mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: