Pete rosii pe spate

Buna ziua, sotului meu i-au aparut pe spate, brate si par sa se extinda si pe abdomen, niste pete rotunde rosii.il mananca spatele, dar alte simptome nu are.A inceput un tratament cu aerius, hidrocortizon si apa mentolata.ce ar putea fi?
2 comentarii

Simptome asemanatoare am vazut la psoriazis, sora mea asa a avut insa petele i-au aparut la coate in prima instanta si apoi pe spate si brate.
Sau poate sa fie o iritatie sau o reactie alergica. Dermatologul poate sa spuna cel mai bine.
Eu o cunosc pe doamna doctor Dinu Lucia de la clinica Hilmi Medical Center pe partea de dermatologie, daca te ajuta cu ceva... consultatia este destul de ieftina aici, gen 50 lei desi e clinica privata.
Sau poate sa fie o iritatie sau o reactie alergica. Dermatologul poate sa spuna cel mai bine.
Eu o cunosc pe doamna doctor Dinu Lucia de la clinica Hilmi Medical Center pe partea de dermatologie, daca te ajuta cu ceva... consultatia este destul de ieftina aici, gen 50 lei desi e clinica privata.

Azi am si fost la o dna. doctor dermatolog de la Spitalul Elias si i s-a spus ca are Pitiriazis, un fel de ciuperca, i-a facut niste analize si maine cand are rezultatul trebuie sa mergem din nou ca sa ne spuna ce tratament trebuie urmat.dar iti multumesc pentru raspuns, eram destul de speriati, mai ales ca se pare ca tratamentul cu care si-a dat cu o zi in urma i-a facut mai mult rau decat bine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3pete maro-psoriazis?
- 5Pata mic rosie pe andebrat + dermatita seboreica
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 11maini rosii cu pete albe
- 3Pete pe pleoape
- 1pete pe gat si la subrat
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 15pete pe corp
- 2Pete pe solduri si torace
- 1Pata maronie in zona genitala la barbati
- 2pete rosii dureroase pe degetele de la picioare
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 1acnee, pete, vergeturi
- 1Pete rosii de la IsotrexIN gel