pete pe piele scuamate si tari
buna ziua, as dori sa stiu ce sunt si cu ce se trateaza petele pe piele la genunchi, coate, degete. sunt cam de 1-2 cm in diametru, sunt tari, albe, brazdate cu mici santuri, care se fisureaza la un moment dat si sangereaza. precizez ca am fost la dermatolog si mi s-a spus ca este eczema, iar ca tratament mi s-a prescris fluocinolon n, unguent cu care nu mi-a trecut. va rog sa ma indrumati si pe mine ce trebuie sa fac, nu stiu ce poate fi. aceste pete exista de 2-3 ani. va multumesc anticipat
3 comentarii
Sigur nu e psoriazis?
Poti incerca Aloe vera gelly, e scump, dar are efecte extraordinare asupra pielii. Sau macar crema de galbenele, constant, pentru hidratare si cicatrizare.
Sanatate!
Poti incerca Aloe vera gelly, e scump, dar are efecte extraordinare asupra pielii. Sau macar crema de galbenele, constant, pentru hidratare si cicatrizare.
Sanatate!
nu, mi s-a sous clar ca nu e psoriazis, am intrebat de asa ceva. am dat si cu crema de galbenele, este bine cat crema persista, dupa aceea revine. ce stiti despre crema regividerm? ma poate ajuta? multumesc.
Puteti incerca, eu nu-mi dau cu parerea despre ce nu am incercat personal.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete.. ca si cum ar fii carne vie
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 2arsuri sau pete?
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 4mancarimi in zona inghinala
- 2pete uscate
- 17Mi-a aparut pe umar chiar la incheietura o pata, va rog sa ma ajutati!
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 3pete negre
- 7un doctor va rog.. pete care apar si dispar
- 3Pete albe pe spate
- 4pete pe piele
- 2Pete rosii pe spate
- 2cum dispar semnele de la cosuri?
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 0pete rosii pe cap pe corp
- 2Pete albe pe piele !
- 2pete pe gat si albe si rosii!!!