niste pete ciudate
Buna ziua.Am si eu o intrebare, am observat la prietenul meu ca are pe penis 2 pete albe de marimea unei unghii de la degetul mare.Vreau sa mai spun ca aceleasi pete albe le are si de jur imprejurul ochilor.Vreau sa stiu daca este o boala sau aceste pete se pot ignora, iar daca pot avea cu el un contact sexual protejat sau neprotejat.Astept un raspuns cat de rapid posibil.Multumesc anticipat.
8 comentarii
Cred ca are vitiligo, o boala de piele care nu este contagioasa. Se face mai mult pe stres, intr-adevar pe fata si la organele genitale (la barbati)!
Trebuie sa consulte un dermatolog!
Ali
Trebuie sa consulte un dermatolog!
Ali
multumesc mult, dar as mai dori si alte pareri... :-s din cate am citit despre aceasta boala, este rara...ar fi chiar culmea sa aiba si el asa ceva.nu poate fi si altfel de boala?
Si eu cred ca ar putea fi vitiligo; cel mai bine ar fi sa faceti un consult dermatologic; examenul clinic este cel mai important pentru stabilirea diagnosticului; numai bine
Vezi, si medicul te indruma la un dermatolog. Este o boala rara, dar ce daca, in afara de faptul ca este inestetica nu are nici un fel de problema.
Din ce spui tu, c-am asta ar fi !
Alisia
Din ce spui tu, c-am asta ar fi !
Alisia
Va multumesc mult.I'am spus si lui sa mearga la un medic dermatolog si i'am explicat ca daca ar fi sa aiba asa ceva, este decat o boala inestetica, iar el este speriat o compara cu o boala prin transmitere sexuala, oricum dramatizeaza.As vrea sa stiu daca aceasta boala se transmite.
Buna Ioana, nu se transmite. Spune-i sa stea linistit si sa mearga la medic. Sa nu o mai compare cu o BTS ca nu e, n-are nici o legatura. Astept raspunsuri de la tine!
Va doresc la amandoi multa sanatate, si sarbatori fericite.
Alisia
Va doresc la amandoi multa sanatate, si sarbatori fericite.
Alisia
Multumesc mult pentru raspunsuri.Luni se duce la dermatolog si imi va da si mie un raspuns.Va voi anunta pana pe 31 decembrie pentru ca plec in vacanta si nu mai intru pe net.Sarbatori fericite si voua!
La multi Ani! Ioana, nu mai zici nimic? Ce ati facut ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete in zona pubiana si pe piele
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 3alergie de la o crema
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 3pete maro-psoriazis?
- 3Usturimi si uscaturi
- 8Este o marime normala?
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 4probleme crestere
- 7un doctor va rog.. pete care apar si dispar
- 7am probleme cu penisul
- 4Bubite pe corpul penisului ciudate (am citit deja toate postarile similare)
- 2mancarimi si pete rosii
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 0Ca o arsura pe pielea penisului
- 2kanamicina in penis
- 2Capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: