pete pe corp
buna, de 2 luni mi-au aparut 4 pete pe spate de vreo 3-4 cm, cu timpul s-au marit si au aparut cateva mici pe abdomen, piept si acum am observat si pe gat. pe brate am observat cateva pete rotunde cu un punct in mijloc, celelalte nu sunt ca si cele de pe maini, am observat ca dupa o zi de munca, transpiratie si caldura sunt mai vizibile iar dupa ce fac dush se mai deschid la culoare si nu sunt chiar asa de vizibile, cateodata am si mancarimi dar nu sunt puternice si nu sunt dese, ce credeti ca ar putea fi?
4 comentarii
Trebuie sa mergi la dermatologie neaparat, orice sunt se pot extinde si cu greu scapi de bolile de piele. Cateodata este dificil si pentru un medic sa puna un diagnostic, iar tratamentul in cazul bolilor de piele nu are totdeauna efect. Eu te sfatuiesc sa mergi la medic neaparat.
am uitat sa spun dar am fost la medic si a spus ca e pitiriazis versicolor, am facut tratament si deja au disparut petele
Pt toniandrei: ce tratament ti-a fost recomandat pt pitiriazia versicolor? Ma confrunt cu aceeasi problema..
nizoral sampon sau clotimazol spay si flucovim 150au, trecut in 2 saptamani petele si nu au mai revenit de un an de cand am facut tratamentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete uscate pe fata si corp
- 4pete rosii-negricioase in zona fesiera...
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 40Pityriasis Rosea
- 2problema dermatologica
- 12am niste pete pe corp
- 2pata alba pe picior
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 39pete rosii pe piele
- 5pete pe fund ca un fel de "taieturi" mov
- 2pete pe corp
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 0pete galbui spre maroniu pe palme si intre degetele de la maini
- 2mancarimi si pete rosii
- 1am pete pe corp
- 1Pete mici in zona picioarelor si foarte putine si in zona mainilor
- 1pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres?
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 4Pete la nivelul scrotului si formatiuni mici pe circumferinta glandului
- 2Ajutați-ma. Mi-au apărut pete pe piele, diferite în dimensiuni, culoare
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: