pete pe corp

buna, de 2 luni mi-au aparut 4 pete pe spate de vreo 3-4 cm, cu timpul s-au marit si au aparut cateva mici pe abdomen, piept si acum am observat si pe gat. pe brate am observat cateva pete rotunde cu un punct in mijloc, celelalte nu sunt ca si cele de pe maini, am observat ca dupa o zi de munca, transpiratie si caldura sunt mai vizibile iar dupa ce fac dush se mai deschid la culoare si nu sunt chiar asa de vizibile, cateodata am si mancarimi dar nu sunt puternice si nu sunt dese, ce credeti ca ar putea fi?
4 comentarii

Trebuie sa mergi la dermatologie neaparat, orice sunt se pot extinde si cu greu scapi de bolile de piele. Cateodata este dificil si pentru un medic sa puna un diagnostic, iar tratamentul in cazul bolilor de piele nu are totdeauna efect. Eu te sfatuiesc sa mergi la medic neaparat.

am uitat sa spun dar am fost la medic si a spus ca e pitiriazis versicolor, am facut tratament si deja au disparut petele

Pt toniandrei: ce tratament ti-a fost recomandat pt pitiriazia versicolor? Ma confrunt cu aceeasi problema..

nizoral sampon sau clotimazol spay si flucovim 150au, trecut in 2 saptamani petele si nu au mai revenit de un an de cand am facut tratamentul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12pete pe piele
- 2arsuri sau pete?
- 3Nev Becker exista tratament?
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 6de mai bine de un an am pete pe fata..
- 66pete albe si pete maronii
- 24pete albe pe corp
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 1Pete de la alcool.
- 2pete albe aparute pe corp la sotul meu
- 1Pete după rubeolă
- 1Pata maronie in zona genitala la barbati
- 7batranete, haine grele...
- 0pete albe pe spate
- 8pete albe pe piele- tratament?
- 1Pete pe spate si piept, buze iritate si basicute pe degete
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?