Pete după rubeolă
Bună ziua,
Tocmai a trecut a 7-a zi de la erupţia petelor a ceea ce s-a dovedit a fi rubeolă (epidemie în tot judeţul). Petele iniţiale au trecut în sau după a 3-a zi de la erupţie, greu de estimat pentru că nu am acordat suficientă atenţie acestui aspect.
Astăzi a fost ultima zi în care mi-a fost recomandat să stau acasă, insă am ieşit afară circa 2-3 ore. După câteva ore am observat câteva pete pe obraji, însă nu au aparut şi pe restul corpului. Încă din timpul zilei am avut câteva simptome care corespund cu cele din prima zi ( uşor discomfort la ochi, dureri de cap, uşoară stare de greaţă - pe cele două din urmă nu le-am avut înainte să fac rubeolă -, dezhidratare - deşi beau destul de multă apă, mi se usucă gura rapid - ).
A recidivat boala, este trecerea de la temperatura din casă la cea de afară sau sunt doar stări post-rubeolă ?
Mulţumesc anticipat.
Tocmai a trecut a 7-a zi de la erupţia petelor a ceea ce s-a dovedit a fi rubeolă (epidemie în tot judeţul). Petele iniţiale au trecut în sau după a 3-a zi de la erupţie, greu de estimat pentru că nu am acordat suficientă atenţie acestui aspect.
Astăzi a fost ultima zi în care mi-a fost recomandat să stau acasă, insă am ieşit afară circa 2-3 ore. După câteva ore am observat câteva pete pe obraji, însă nu au aparut şi pe restul corpului. Încă din timpul zilei am avut câteva simptome care corespund cu cele din prima zi ( uşor discomfort la ochi, dureri de cap, uşoară stare de greaţă - pe cele două din urmă nu le-am avut înainte să fac rubeolă -, dezhidratare - deşi beau destul de multă apă, mi se usucă gura rapid - ).
A recidivat boala, este trecerea de la temperatura din casă la cea de afară sau sunt doar stări post-rubeolă ?
Mulţumesc anticipat.
1 comentarii
poate fi o ititaţie banală, tu ai sistemul imunitar slăbit acum e posibil să contactezi altceva, dar în nici un caz rubeola şi mai ales întrun intervat aşa scurt de timp sau poate fi şi autosugestie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete rosii pe maini si corp
- 2Pete rosiatice pe fese
- 11puncte albe pe fata
- 49Coji la nivelul capului si pete pe fata
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 5pete albe in jurul semnelor
- 26Vreti sa va scapati de pigmentele maro de pe fata?
- 2pete maronii
- 0Pete urate
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 3pete cu aspect de murdar...
- 8pete care se muta
- 1Pete pe piele... mancarimi
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 1pete rosii numai in palme.
- 5Interpretare analize citomegalovirus si rubeola
- 8pete albe pe piele- tratament?
Mai multe informații despre: Rubeola pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: