Pete galbene in zona pubiana
De cateva luni, cam din mai mi-au aparut niste pete galbene in zona pubiana. La inceput nu le am luat in sema pt ca erau putine si nu ma deranjau.dar acum parca nu le mai suport.Sunt mai multe si ma mananca in general uneori foarte mult.Nu stiu ce sa fac si cum au aparut.Sunt ca niste mici arauri si nu ca niste cosuri.
8 comentarii
Nu cumva ati luat niste paduchi lati de undeva? Mergeti la un dermatolog sa va examineze acele pete.
de vreo 5 luni mia aparut niste umflaturi mici si dese asemanatoare cu urzicatura, prima data au aparut in cap apoi pe fata si pe corp, ma manaca de nu mai pot unele se fac foarte mari in ultima vreme mai mult pe fata imi apar pe lnga ochi, frunte si obrazi e foarte insuportabil, am fost la un medic dermatolog si mia zis ca e urticarie mia dat o reteta si un regim alimentar timp de o luna dar nici un efect.
varog din toata inima sa ma ajutati!
varog din toata inima sa ma ajutati!
Ati fost la control la dermatologul care v-a dat tratamentul ???
Ce regim alimentar v-a recomandat si ce tratament ?
Ce regim alimentar v-a recomandat si ce tratament ?
Daca simptomele persista de mai bine de 6 saptamani, ar fi bine sa va faceti analize de laborator, pentru depistarea unei cauze a urticariei. Aveti si alte afectiuni asociate?
am tinut legatura prin telefon cu medicul si mia spus ca totul e bn se va vindeca si regimul a fost urmatorul : fara alcool, prajeli, peste, carne de porc, aveam interzis si undele sucuri cum ar fi coca cola.
dar in zadar nu m-am vindecat, prima data apareau pe corp noapte si erau insuportabile eram plin de pete ma scarpinam intruna nu puteam sa dorm deloc
acum apr pe fata mai mult si pe corp dar mai rar.
va rog mult ajutati-ma
dar in zadar nu m-am vindecat, prima data apareau pe corp noapte si erau insuportabile eram plin de pete ma scarpinam intruna nu puteam sa dorm deloc
acum apr pe fata mai mult si pe corp dar mai rar.
va rog mult ajutati-ma
sunt din comuna Jijila, Judetul Tulcea, eu am fost la Galati la spitalul judetean pentru aceste probleme
Ar trebui sa faceti o internare in spital la Galati sau la Tulcea pentru investigatii si tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pete vinetii pe articulatii
- 2pete pe piele
- 14Pete albe si mancarime
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 23Pete rosii pe fata
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 2mancarimi ale pielii
- 0Pete urate
- 8Boala de piele sau alergie?
- 15pete pe corp
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 0Pete portocalii in palme
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 1Pete si bube piele
- 0Pată albă după scărpinare
- 0Pete rozalii pe piele san