mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
de vreo 3 zile am o mancarime in zona genitala...insa uneori ma si ustura, iar cand urinez simt aceeasi senzatie de usturime. am crezut ca poate este vreo iritatie...dar nu am intretinut niciun contact sexual si nici nu mi-am introdus vreun obiect in vagin. va rog mult sa imi dati un sfat.
6 comentarii
draga spin, sigur ai facut candida, ai luat antibiotice in ultima perioada?Cu igiena riguroasa si unguent clotrimazol in 3-4 zile nu mai ai nimica.
mul;tumesc mult pentru ajutor...nu am luat niciun fel de pastile in ultima perioada, iar cu igiena nu am absolut nicio problema...foloseam si eu un unguent, dar o sa imi cumpar unul de care mi ai zis tu.iti multumesc mult, chiar nu stiam ce se intampla...
Cu unguentul acela nu are cum sa-ti treaca decat temporar poate.
Cauza e mai adanca, este in sange si alifia nu ajunge pana acolo, consulta mai degraba un medic homeopat.
Aceleasi simptome le-am tratat acum catva timp la o prietena cu homeopatie si de atunci nu au mai aparut deloc. In ciuda la tot felul de alifii si medicamente simptomele acestea ii tot reapareau.
Cauza e mai adanca, este in sange si alifia nu ajunge pana acolo, consulta mai degraba un medic homeopat.
Aceleasi simptome le-am tratat acum catva timp la o prietena cu homeopatie si de atunci nu au mai aparut deloc. In ciuda la tot felul de alifii si medicamente simptomele acestea ii tot reapareau.
imi puteti recomanda un homeopat din timisoara?
AM AVUT SI EU MANCARIMI IN ZONA TESTICOLELOR DAR AM DAT CU CREMA NIDOFLOR SI MIA DISPARUT UN TIMP DAR DE CAM 2 LUNI MIA APARUT EXACT IN ZONA ANUSULUI SI DUPA CE MA DAU CU NIDOFLOR DISPARE CIRCA 45 ZILE SI APARE IARASI CE CREDETI CA AR TREBUI SA CONSULT CE MEDIC IMI RECOMANDATI?TOT LA TIMISOARA, MERSI ASTEPT RASPUNSURI, SANATATE LA TOTI.
Dupa simptome pare a fi candida, care poate aparea la alte nenumarate cauze(gasesti pe net totul despre boala), cel mai indicat este consultul de specialitate, adica un ginecolog, care va stii exact despre ce este vorba si-ti va prescrie daca este cazul tratament, care contine pe langa unguent, solutie pentru spalaturi vaginale, ovule si tratament medicamentos. Repet, e musai sa te duci la doctor, sa nu iei nimic dupa ureche sau sfaturi de la terte persoane(ce li se potriveste lor, s-ar putea sa nu mearga la tine si deci nu e ok), iti poti face numai rau, pot aparea complicatii si nu e placut deloc. Pana atunci poti incepe cu o cura cu iaurt, de acela ieftin, fara lapte praf sau conservanti etc, cam 350ml/zi- reface flora microbiana. Insanatosire grabnica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1urinari foarte neplacute
- 16mancarimi in zona genitala
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 15Mancarimi puternice!
- 3ciuperca genitala
- 3Mancarimi in zona genitala
- 5infectie urinara!
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 1tratament naturist pentru cistita
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 7Mancarime in vagin
- 1Dureri genitale
- 6usturimi urinare
- 1Mancarime în zona genitala
- 0Mancarime in zona inghinala
- 2Mancarimi si miros neplacut in partea intima !
- 2Probleme genitale
- 0Mancarime preput
Mai multe informații despre: usturimea la urinare caile urinare mancarimile in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: