urgent! pete care dispar dupa o jumatate de ora
am o fetita de 2 ani si 6 luni si de 3 sapt ii apar basicute (ca si cum ar fi ciupita de urzicii), apar numai pe fata iar la inceput numai cate una care apoi disparea si aparea in alta parte tot pe fata.am fost la med de famsi mi-a recomandat PERITOL siropel 3 ml pe seara si i-am dat 5 zile. acum au reaparut si ii ies mai multe deodata tot pe fata. ce sa fac vreau o recomandare!
2 comentarii
Probabil ca fetita dvs are o urticarie acuta. Fie puteti relua tratamentul cu peritol, fie ii puteti administra Aerius sirop. Cel mai important este insa regimul alimentar, din care trebuie sa excludeti alimentele care contin conservanti (semipreparate din carne, conserve, sucuri, etc.), citricele (lamai, portocale, grefe), ciocolata, cacao.
de cateva zile nu-i mai dau dulciuri iar suc nu cumpar decat la' zile mari' insa azi am facut o ciorbita de vitel si dupa 20 min au aparut 'basicutele' si nu am pus mai nimic deosebit in ciorba in afara de cartofii noi si telina. sa fie de la legumele astea aduse din afara??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 2Pete rosiatice pe fese
- 2pete albe pe piele
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 8niste pete ciudate
- 7Pete care apar doar noaptea
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 5pete pe fund ca un fel de "taieturi" mov
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 0Mi-au aparut niste pete roz pe burta + poze
- 3pata rosie pe piept in partea stanga si ma manaca foarte tare
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 8pete care se muta
- 2Pete pe gat, piept, burta, spate
- 5Pete vinetii purpurii pe picioare
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: