pete firicele in vedere

24-03-2007
Zamfir
Nu este medic/terapeut
Zamfir
Poate stie cineva sa imi spuna si mie despre ce este vorba.Vad la ambii ochi niste firicele gri si se misca intruna in ce parte ma uit se misca si ele mai ales daca ma uit pe ceva alb sau pe cer le vad pe toate.Daca stie cineva despre ce este vorba astept mesaj.
3 comentarii
1
09-04-2007, ora 00:00
456tyr
Nu este medic/terapeut
456tyr
Si eu am aceste firisoare cum le spui tu. Oftalmologul la care am fost mi-a explicat ca nu este ceva foarte grav. ci sunt celule moarte care plutesc in umoarea vitroasa (lichidul in care se afla ochiul) si mi-a prescris un tratament cu Vitreoclar. Cel mai bine ar fi sa mergi la un oftalmolog. Nu ai de ce sa iti faci griji. Eu le am de trei ani. Le vad daca ma uit la cer sau pe ceva de culoare uni. In rest nu ma deranjeaza.
1
11-10-2011, ora 13:43
MihaelaZavoianu
Nu este medic/terapeut
MihaelaZavoianu
hei! si te-a ajutat tratamentu prescris de medic? si eu am firicele dastea pe care le vad knd este lumina puternica afr.si pe langa firicele astea, aveti si ochii rosii? poate se leaga, eu asa am
0
19-06-2017, ora 22:53
korynna
Nu este medic/terapeut
korynna
Am si eu aceeasi problema de vreo 5 ani, am cautat mult si bine pe net, you tube care ar fii cauza si adevarul este ca acele firicele, puncte sunt cauzate de paraziti sau candida. Este chiar posibil ca paraziti sa fii populat ochiul, recomand o deparazitare naturista cea mai buna deparazitarea dupa dr Hulda Clark, mi-au disparut mult punctele si firicelele dupa deparazitare, voi repeta tratamentul din nou, si da am eliminat si paraziti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: