pete firicele in vedere

Poate stie cineva sa imi spuna si mie despre ce este vorba.Vad la ambii ochi niste firicele gri si se misca intruna in ce parte ma uit se misca si ele mai ales daca ma uit pe ceva alb sau pe cer le vad pe toate.Daca stie cineva despre ce este vorba astept mesaj.
3 comentarii

Si eu am aceste firisoare cum le spui tu. Oftalmologul la care am fost mi-a explicat ca nu este ceva foarte grav. ci sunt celule moarte care plutesc in umoarea vitroasa (lichidul in care se afla ochiul) si mi-a prescris un tratament cu Vitreoclar. Cel mai bine ar fi sa mergi la un oftalmolog. Nu ai de ce sa iti faci griji. Eu le am de trei ani. Le vad daca ma uit la cer sau pe ceva de culoare uni. In rest nu ma deranjeaza.

hei! si te-a ajutat tratamentu prescris de medic? si eu am firicele dastea pe care le vad knd este lumina puternica afr.si pe langa firicele astea, aveti si ochii rosii? poate se leaga, eu asa am

Am si eu aceeasi problema de vreo 5 ani, am cautat mult si bine pe net, you tube care ar fii cauza si adevarul este ca acele firicele, puncte sunt cauzate de paraziti sau candida. Este chiar posibil ca paraziti sa fii populat ochiul, recomand o deparazitare naturista cea mai buna deparazitarea dupa dr Hulda Clark, mi-au disparut mult punctele si firicelele dupa deparazitare, voi repeta tratamentul din nou, si da am eliminat si paraziti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 3pupile inegale
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 2vad in ceata dupa cateva ore
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 1Pata neagra camp vizual
- 1Problema focalizare ochi drept
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 1vedere incetosata
- 1probleme cu vederea
- 0Văd un cerc de culoare galbena
- 1incetosarea privirii cand clipesc
- 1Jena +vedere usor in ceata la un ochi
- 1Puncte luminoase ce apar si dispar.