pete albe si pete maronii
Buna seara domnule doctor.Mama mea prezinta 2 pete maronii pe spate in partea dreapta, acestea i-au aparut in urma cu 2 ani dupa ce a venit de la solar, insa acum am observat pe spatele sau o umflatura pe margina mediala a omoplatului in partea stanga..In urma cu 3 -4 luni a fost operata, a avut miom uterin, si atunci a fost nevoie sa ii se scoata uterul, tin sa spun ca umflatura de pe spate i-a aparut dupa operatie. Umflatura nu o deranjeaza si nici nu este tare la palpare.Va multumesc!
Ma numesc cristina si de 2 luni mi-au aparut niste pete rosii pe margine si in mijloc albe apoi sau facut toate albe.Am luat nizoral pastile 10zile, unguient nizoral si nimic.Am fost la dermatolog si mi-a dat pastile terbisil15[buc]triderm unguient si unguient canespor si vad ca nu au nici un rezultat.Va rog mult sa imi spuneti ce sa mai fac, ce sa mai iau, sau unde sa ma duc sa ma scap.Va multumesc.
Buna ziua!
De aproximativ 2 ani Am pitiriazis am pastile flucovin si crema nizoral. Fac tratamentul de aproximativ jumatate de an.
Imi poate recomanda cineva alte pastile sau crema care sa functioneze, ce am eu nu functioneaza.:(
De aproximativ 2 ani Am pitiriazis am pastile flucovin si crema nizoral. Fac tratamentul de aproximativ jumatate de an.
Imi poate recomanda cineva alte pastile sau crema care sa functioneze, ce am eu nu functioneaza.:(
Domnule doctor, acum un an miau aparut niste pete albe pe omoplatul stang care cu timpul sau inmultit.si acum au coborat la nivelul rinichiului stang.acum au conturul maro si inauntru au culoarea pieli.nustiu ce este, vi se pare cunoscut?daca da va rog sami raspundeti
Am 19 ani si de aproape un an imi tot apar niste pete maro pe piele. Prima data mi-a aparut mai jos de buric si dupa s-a extins mai pe tot corpul ( spate, burta). Nu as putea sa le numesc pete pentru ca par ca niste bube.. daca dau un pic cu unghia se duce, se face rana si dupa apare din nou.. In ultimul timp au aparut exagerat de mult, as vrea sa stiu ce sunt. Eu au foarte multe alunite si an de an imi ies altele noi.
Si mai am o problema. M-am trezit cu un punct rosu pe picior (mai sus de genunchi) si in jurul lui roseata. Initial s-a umflat putin toata zona si de vreo 3 zile se face tot mai mare, dar in seara asta am vazut ca e mai putin rosie. Primul meu gand a fost ca m-a muscat o capusa, dar e imposibil pentru ca am avut pantaloni lungi. De la ce poate fi?
Si mai am o problema. M-am trezit cu un punct rosu pe picior (mai sus de genunchi) si in jurul lui roseata. Initial s-a umflat putin toata zona si de vreo 3 zile se face tot mai mare, dar in seara asta am vazut ca e mai putin rosie. Primul meu gand a fost ca m-a muscat o capusa, dar e imposibil pentru ca am avut pantaloni lungi. De la ce poate fi?
Am niste pete maro si albe pe piele de cativa ani buni am fost la fff multi dermatologi toti mi-au zis ca nu o sa scap niciodata de petele astea ca or sa tot reapara indiferent ce tratament folosesc ca asa o sa trebuiasca sa ma tratez tot timpul va implor sa ma ajutati nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele de cateva zile cele dupa piept au inceput sa se simta la mana.Stau in Pitesti va rog din suflet dati-mi un sfat cand imi este cald s-au ma enervez se fac rosii si m-ai am si pete albe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 2pete vinetii pe gambe - vasculita nodulara
- 8foliculita pe ambele gambe
- 2pete uscate
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 6pete pe piele
- 3Pete pe piept
- 6de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...
- 9foliculita?
- 1pete pe picioare
- 15pete pe corp
- 4pete pe piele
- 0pete in gat, , , laringita
- 1pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres?
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 0Pete pe piele
Mai multe informații despre: Foliculita pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: