pete albe in jurul semnelor
Buna ziua! De aproximativ 2 ani mi-a aparut in jurul semnelor o pata alba ca si cum pielea s-ar fi depigmentat in jurul semnelor. Mentionez ca aceste pete albe apar doar in jurul semnelor. As dori niste sfaturi sau un tratament adecvat. Multumesc!
5 comentarii
Buna ziua! Cer ajutorul tuturor care imi pot da un raspus cit mai complex! Acum 6-7 luni in urma mi-a aparut un cerc alb ( foarte bine determinat la inceput, acum cercumferinta este putin neuniforma) in jurul unei alunite aflate pe barbie. Pe zi ce trece se mareste tot mai mult, acum masoara un centimetru in diametru. Nu stiu care este cauza, am fost si la medic dar in ciuda tratamentului care il iau nu-mi trece. Medicul mi-a prescris ViTiX ( Food supplement, Antioxydant formula) si ViTiX GEL (skincare gel to help in the regulation of depigmentation). Nu mi sa spus sa fac nici un fel de analize, ce poate fi ? Va multumesc mult !
Acel nev se numeste Sutton, adica nev cu halou. Este o faza de evolutie spre fibrozare a acelei alunite. Dupa ce se va incheia procesul pielea se va repigmenta.
Trebuie sa continui tratamentul cu ViTiX ( gel si pastile) pina pielea se va repigmenta? Va multumesc mult pentru raspuns d-le doctor!
Nu trebuie continuat tratamentul cu Vitix deoarece nu este vorba despre vitiligo!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 2Pata pe piele
- 3pete maro-psoriazis?
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 6Pete albe pe spate
- 8pete rosii pe corp si gat
- 3pata pe coasta dreapta
- 7Pete care apar doar noaptea
- 8pete rosii pe penis
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 9Punct rosu pe nas
- 39pete rosii pe piele
- 24pete albe pe corp