pete albe in jurul semnelor
Buna ziua! De aproximativ 2 ani mi-a aparut in jurul semnelor o pata alba ca si cum pielea s-ar fi depigmentat in jurul semnelor. Mentionez ca aceste pete albe apar doar in jurul semnelor. As dori niste sfaturi sau un tratament adecvat. Multumesc!
5 comentarii
Buna ziua! Cer ajutorul tuturor care imi pot da un raspus cit mai complex! Acum 6-7 luni in urma mi-a aparut un cerc alb ( foarte bine determinat la inceput, acum cercumferinta este putin neuniforma) in jurul unei alunite aflate pe barbie. Pe zi ce trece se mareste tot mai mult, acum masoara un centimetru in diametru. Nu stiu care este cauza, am fost si la medic dar in ciuda tratamentului care il iau nu-mi trece. Medicul mi-a prescris ViTiX ( Food supplement, Antioxydant formula) si ViTiX GEL (skincare gel to help in the regulation of depigmentation). Nu mi sa spus sa fac nici un fel de analize, ce poate fi ? Va multumesc mult !
Acel nev se numeste Sutton, adica nev cu halou. Este o faza de evolutie spre fibrozare a acelei alunite. Dupa ce se va incheia procesul pielea se va repigmenta.
Trebuie sa continui tratamentul cu ViTiX ( gel si pastile) pina pielea se va repigmenta? Va multumesc mult pentru raspuns d-le doctor!
Nu trebuie continuat tratamentul cu Vitix deoarece nu este vorba despre vitiligo!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete maro care se fac albe
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 3pete maro-psoriazis?
- 1Pete pe trunchi
- 5Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
- 2pete uscate
- 4Pata maronie pe umar, arsura solara...
- 3pete negre
- 4pete rosii
- 2mancarimi si pete rosii
- 1Pete si bube piele
- 0Pete albe pe palme
- 0pete rosii pe cap pe corp
- 3pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres? am anxietate
- 4am nevoie de un sfat urgent - pete maronii
- 1Pete albe micute pe brate
- 1Pete pe corp care nu dispar
- 0Pete rosii pe corp
- 2Pete negre