Tratament... am fimoza?
Buna ziua,
In urma cu doua zile am fost la urolog, crezand ca am fimoza. Acesta mi-a zis ca am reusit sa o inving chiar eu si ca nu am nimic asa de grav. S-a uitat atent si a zis ceva de o ciuperca pe gland. I-am spus ca ma doare foarte tare la atingere si el a zis ca e sensibilitatea ridicata. Mi-a spus sa ma dau cu NIDOFLOR de 3 ori pe zi. Ei bine vreau o parere. Acest unguent ma va ajuta pentru inlaturarea totala a fimozei si a sensibilitatii ? Deoarece desi in stare ne-erecta o pot decalota usor, in stare erecta inca pot, dar mai greu. Mentionez ca am 16 ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Insa ma gandesc ca daca preputul nu se misca foarte lejer pe gland o sa am probleme in timpul actului. Multumesc anticipat.
In urma cu doua zile am fost la urolog, crezand ca am fimoza. Acesta mi-a zis ca am reusit sa o inving chiar eu si ca nu am nimic asa de grav. S-a uitat atent si a zis ceva de o ciuperca pe gland. I-am spus ca ma doare foarte tare la atingere si el a zis ca e sensibilitatea ridicata. Mi-a spus sa ma dau cu NIDOFLOR de 3 ori pe zi. Ei bine vreau o parere. Acest unguent ma va ajuta pentru inlaturarea totala a fimozei si a sensibilitatii ? Deoarece desi in stare ne-erecta o pot decalota usor, in stare erecta inca pot, dar mai greu. Mentionez ca am 16 ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Insa ma gandesc ca daca preputul nu se misca foarte lejer pe gland o sa am probleme in timpul actului. Multumesc anticipat.
8 comentarii
Probabil ai candidoza. Dupa tratament, mergi inapoi la urolog sa stii care e rezultatul.
Si inca ceva. Daca ati sti cam cat timp trebuie sa fac tratamentul (luand boala in starea cea mai grava, doar ca sa aveti un punct de reper) si cam dupa cat timp o sa apara efecte ale unguentului.
Efectul ar trebui sa apara in cateva zile. Nu ti-a spus medicul cat timp sa te dai? Intreaba farmacistul pentru siguranta (pentru candidoza). Chiar daca dispar simptomele, da-ti cat e necesar, nu intrerupe.
Pai sensibilitatea e aceeasi. nu dispare. insa "fimoza" parca s-a mai retras putin..parca se largeste preputul tot mai mult. Insa sensibilitatea aceasta ma pune pe ganduri foarte tare. Nu stiu cum sa scap de ea.
Daca simti ca tratamentul nu da rezultatele asteptate, poti sa mai consulti un dermatolog. La distanta nu se poate da un raspuns obiectiv.
Eu stiam ca in cazul candidozei apar mancarimi. Ei bine la mine nu au fost niciodata mancarimi. Doar o sensibilitate foarte mare, iesita din comun.
Daca ati putea sa imi recomandati ceva pentru sensibilitatea aceasta.
Multumesc anticipat.
Daca ati putea sa imi recomandati ceva pentru sensibilitatea aceasta.
Multumesc anticipat.
Cum ti-am mai spus, la distanta nu se prescrie nimic, trebuie sa aflii cauza pe "vazutelea", mergi la un dermatolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 8dieta personalizata la adolescent
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 3este bun clobetasolul unguent pt. fimoza?
- 3Penis deformat
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 5Proteine naturale
- 5HTA la copil de 15 ani
- 4ectima nodulara
- 25circumcizie?
- 4am o fetita de 14 ani care este dependenta de fondul de ten si de machiajuri
- 4sunt foarte fricoasa nu suport sa vad sange sau sa mi se faca vreo injectie
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 8As dori niste sfaturi cu privire la cum as putea sa-mi imbunatatesc modul de gandire.
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 5lesin de la tigari?
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 3Probleme adolescent
Mai multe informații despre: Fimoza Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: