Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Ca urmare a unei dermatite de contact cu chilotul, sportul am dezvoltat o rana sub preput. Un medic dermatolog mi a recomandat nidoflor și galbenele. Le am folosit dar după nidoflor usturimilw sunt mult mult mai mari si se face după o ora doua o secreție pe toată zona galben verzuie care se poate îndepărta cu hârtie igienica sau sub dus.
Am fost la al doilea dermatovenerolog și mi s a recomandat doza de 150 mg de fluconazol și crema travocort 14 zile apoi o crema de întreținere. Au trecut 7 de aplicare de 2 ori pe zi travocort și usturimilw persista ba chiar și acel clei galben verzui.. Ar trebui sa întrerup utilizarea acelei creme și sa curat zona cu betadina și sa dau cu alta crema? Nu știu ce sa mai fac preputul e rosu pe interior și ustura rău zona de sub gland. Ce ar trebui sa mai fac?
Am fost la al doilea dermatovenerolog și mi s a recomandat doza de 150 mg de fluconazol și crema travocort 14 zile apoi o crema de întreținere. Au trecut 7 de aplicare de 2 ori pe zi travocort și usturimilw persista ba chiar și acel clei galben verzui.. Ar trebui sa întrerup utilizarea acelei creme și sa curat zona cu betadina și sa dau cu alta crema? Nu știu ce sa mai fac preputul e rosu pe interior și ustura rău zona de sub gland. Ce ar trebui sa mai fac?
7 comentarii
Mergi urgent la un urolog, tu ai ifectie urinara si trateaz-o din timp.
Considerați ca ar fi o infecție urinară? Deci ar fi nevoie de o urocultura și un sumar de urină, nu? Se poate face în perioada utilizării acestei creme travocort?
Rana/ulceratie poate fi si sifilis. Faceti analizele pentru sifilis.
Secretia galben verzuie e o infectie. Trebuie facut testul ei.
Tot la un dermatolog bun trebuie sa mergeti.
La urolog mergeti daca urinati des si aveti usturimi cand urinati.
Secretia galben verzuie e o infectie. Trebuie facut testul ei.
Tot la un dermatolog bun trebuie sa mergeti.
La urolog mergeti daca urinati des si aveti usturimi cand urinati.
Dupa cum am inteles ai fost la 2 dermatologi si nu te simti bine, cit de prosti sa fie dermatologii aceia sa nu-ti dea tratament ptr sifilix daca era. De aceia ti-am recomandat urologul, el stie ce analize sa-ti prescrie. La barbati sunt altfel de probleme decit la femei, ma refer exclusiv la aparatul urinar.
Nu se pune problema de sifilis întrucât nu au existat raporturi sexuale neprotejate. Ar fi o dermatita de contact și niște fungi de la un antibiotic folosit pentru o infecție urinară, tavanic mai exact. A existat o frecare a penisului în exercițiile fizice. A fost o mica rana iar recomandarea nefericita a primului dermatolog cu crema de galbenele și seara fluocinolon n ar fi provocat rănile mai adânci răspuns primit de la un doctor chirurg.
Daca esti din Bucuresti, scrie-mi. Te trimit la un medic dermatolog bun, cu bilet de trimitere.
Domnule, nu spui virsta nu dai detalii decit ca ai fost la dermatolog si chirurg, eu stiu ce spun ptr ca am trecut si eu prin aceiasi problema cu antibioticele si iritatii severe, totul am rezolvat la urolog, poate un dermatolog bun te trimite el si ai sa intelegi atunci. Pe mine dermatologul m-a trimis.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 3ce poate fi? piele penis
- 281iritatie pe capul penisului
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 42 besici sub preput
- 0Inflamatie a penisului
- 3Mici ulceratii pe pielea penisului
- 3penis umflat.. se poate infecta?
- 7scurgere alba penis
- 2Roseata pe capul penisului
- 1piele iritata la capu penisului usturime si mancarime
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 1O problema ciudata...
- 1Rana preput
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 0Ciuperci interior preput
- 0Mancarime usturime la capul penisului
- 1Imflamatie sub capul penisului
- 0Roseata si iritare a penisului / preputului
- 4Piele uscata in zona dintre scrot si coapse si inflamatie preput
Mai multe informații despre: inflamatia capului penisului penis inflamat preputul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: