Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: capul penisului meu este tot timpul uscat. Nu ma deranjeaza in vreun fel, insa si sensibilitatea din capul penisului este f redusa. Daca sa zicem ca pun un deget pe capul penisului, simt acest lucru in momentul atingerii, dupa care nu mai simt daca degetul este sau nu pe capul penisului. Problemele apar in timpul actului sexual. Dupa aplicarea prezervativului, pracitc nu prea mai simt nimic in timpul contactului sexual. Astfel, pot ajunge sa-mi pierd erectia destul de usor. Cand nu este erect, preputul se poate lipi practic de capul penisului. Nu am niciun fel de dureri, mancarimi, pete etc. Dar nu pot avea o viata sexuala normala din cauza asta.
Mentionez ca am incercat de exemplu sa aplic lubrifiant intr-o dimineata pe capul penisului pentru a mentine zona umeda. Seara, sensibilitatea era crescuta, insa dupa spalare, a devenit din nou uscat si sensibilitatea a disparut.
Menitonez de asemenea ca de vreo 3-4 ani preputul sta in general retras iar capul penisului este dezvelit tot timpul (cam de o luna am revenit si am grija sa fie tot timpul acoperit). Ce as putea face pentru a spori sensibilitatea in capul penisului? Poate fi o problema patologica?
Va multumesc si va rog sa-mi dati un sfat
Am urmatoarea problema: capul penisului meu este tot timpul uscat. Nu ma deranjeaza in vreun fel, insa si sensibilitatea din capul penisului este f redusa. Daca sa zicem ca pun un deget pe capul penisului, simt acest lucru in momentul atingerii, dupa care nu mai simt daca degetul este sau nu pe capul penisului. Problemele apar in timpul actului sexual. Dupa aplicarea prezervativului, pracitc nu prea mai simt nimic in timpul contactului sexual. Astfel, pot ajunge sa-mi pierd erectia destul de usor. Cand nu este erect, preputul se poate lipi practic de capul penisului. Nu am niciun fel de dureri, mancarimi, pete etc. Dar nu pot avea o viata sexuala normala din cauza asta.
Mentionez ca am incercat de exemplu sa aplic lubrifiant intr-o dimineata pe capul penisului pentru a mentine zona umeda. Seara, sensibilitatea era crescuta, insa dupa spalare, a devenit din nou uscat si sensibilitatea a disparut.
Menitonez de asemenea ca de vreo 3-4 ani preputul sta in general retras iar capul penisului este dezvelit tot timpul (cam de o luna am revenit si am grija sa fie tot timpul acoperit). Ce as putea face pentru a spori sensibilitatea in capul penisului? Poate fi o problema patologica?
Va multumesc si va rog sa-mi dati un sfat
5 comentarii
0
12-07-2009, ora 15:43
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pt o abordare a problemei cat mai pertinenta va rog sa consultati un medic urolog. Dansul dupa anamneza si consultatie va va spune exact ce trebuie sa faceti si cum trebuie sa faceti!
Numai Bine!
Numai Bine!
salut,
am citit despre problema lui andrei15 si vreau sa spun ca si eu am aceeasi pb. eu am fost la urolog si mi-a spus ca poate fi cauza unor probleme psihice, ceva de acest gen. acum am o rugaminte pt andrei15, in caz ca va merge la urolog, sa-mi transmita si mie ce i-a spus doctorul despre pb sau daca i-a dat vreo reteta de remediere a situatiei.
ms si multa sanatate! :)
am citit despre problema lui andrei15 si vreau sa spun ca si eu am aceeasi pb. eu am fost la urolog si mi-a spus ca poate fi cauza unor probleme psihice, ceva de acest gen. acum am o rugaminte pt andrei15, in caz ca va merge la urolog, sa-mi transmita si mie ce i-a spus doctorul despre pb sau daca i-a dat vreo reteta de remediere a situatiei.
ms si multa sanatate! :)
mai dute la alte femei ca o sa vezi ce simti
0
03-10-2009, ora 14:23
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Apeleaşi la continenţă mai mult timp şi hiperestezia se va ameliora considerabil! Toate cele bune...
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 3Problema cu erectia.
- 4probleme de erectie
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 8Imi moare repede! Care e problema ?
- 12rana deschisa pe penis
- 4Probleme cu penisul
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 1pielea uscata pe capul penisului
- 2Nedezvoltarea penisului?
- 9Penis prea mare
- 16Un penis subtire?
- 0crapaturi pe capul penisului
- 0Problemă penis !!
- 2Problema act sexual
- 1Problema urgenta, penis
- 3Erecție slaba si deloc dimineata
- 10Solutie pentru ce am eu... va rog? (probleme cu erectia)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: