Penis nedezvoltat, pubertate intarziata
Buna ziua, am 23ani si am o problema.Penisul meu nu s-a dezvoltat deloc de la varsta de 13ani, nici in lungime nici in grosime, n-am observat nici un fel de schimbare in 10 ani.Nici testiculele nu sunt dezvoltate, sunt mici.Acum are 10 cm in erectie si 4-5 cm in stare flasca(ca la un copil)si este si subtire, iar daca apas pe grasimea din jurul lui, pare mai mare cu aproximativ 3 cm.Tin sa mentionez ca am avut o pubertate foarte intarziata, la 18-19ani, aveam o voce foarte copilaroasa, ca un copil de 9-10 ani, si eram destul de inalt ( 1, 82).Sunt singurul din familie cu o astfel de problema.Tind sa cred ca este o problema hormonala.Avand in vedere cele mentionate, mai pot rezolva ceva la aceasta varsta? Ce trebuie sa fac? Avand in vedere ca sunt trecut de 21 ani, varsta la care s-a oprit din crestere, care sunt sansele sa pot rezolva problema? Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Intrebarea este de ce a trebuit sa astepti pana la aceasta varsta ca sa te ocupi de problema?
Tot ce se poate face este sa mergi la un medic endocrinolog pentru analize specifice si eventual tratament.
Intrebarea este de ce a trebuit sa astepti pana la aceasta varsta ca sa te ocupi de problema?
Tot ce se poate face este sa mergi la un medic endocrinolog pentru analize specifice si eventual tratament.
Buna seara, va multumesc pentru raspuns.As avea cateva intrebari pentru dumneavoastra si anume:
Mai pot remedia aceasta problema? Care sunt sansele sa functioneze acest tratament la varsta mea? Ce a-ti vrut sa spuneti prin un eventual tratament? Va rog sa imi spuneti ca sa stiu la ce sa ma astept.
Mai pot remedia aceasta problema? Care sunt sansele sa functioneze acest tratament la varsta mea? Ce a-ti vrut sa spuneti prin un eventual tratament? Va rog sa imi spuneti ca sa stiu la ce sa ma astept.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis mic..boala..sau ce?
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 3Penis mic
- 4penis prea mic
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 15Un penis mic !!! HELP
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 4probleme crestere
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 37Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 3sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm
- 3penis mic
- 2penis mic
- 2Vreau sa imi bag bile pe penis (Pareri)
- 1Micropenis
- 4Pubertate întârziată la 21 de ani; un răspuns m-ar salva
Mai multe informații despre: Pubertatea intarziata la baieti penisul mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: