Penis nedezvoltat
Buna ziua, ma numesc Madalin si am 21 de ani, am o problema cu dezvoltare penisului, am un penis foarte mic, in stare fleasca e un cuc de copil mic are undeva la 2 cm +1piele, nici testiculele nu sunt foarte mari, dar egale, in erectie penisul atinge o lungime de circa 12 cm dar și grosimea este o problema... Am observat ca pe margine capului penisului am niste broboane ca niste cosulete, daca ati putea sa ma ajutati as fi incantat, nu inteleg faptul nedezvoltarii, nici nu stiu ce medic pot consulta, vă multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna ziua, in primul rand puteti merge la un control medical (la urolog) pentru a se evalua situatia, atat in ceea ce priveste dezvoltarea cat si bubitele.
Dezvoltarea insuficienta, daca este cazul, poate avea multe cauze, dar in principal unele hormonale. Poate fi si in legatura cu un grad de obezitate etc.
In orice caz medicul urolog, daca va stabili, va va directiona catre alte specialitati si poate prescrie analize medicale specifice.
Dezvoltarea insuficienta, daca este cazul, poate avea multe cauze, dar in principal unele hormonale. Poate fi si in legatura cu un grad de obezitate etc.
In orice caz medicul urolog, daca va stabili, va va directiona catre alte specialitati si poate prescrie analize medicale specifice.
Salut am si eu o problema care ma macina din ce in ce mai mult am 24 de ani si nu am avut pana acum contact sexual cu o fata din cauza ca eu cred ca am penisul prea mic fata de majoritatea barbatilor, are 7-8cm in stare fleasca si ajunge la 13-14 in stare de erectie masurat de pe grasimea ce acopera partea superioara a penisului, daca imping grasimea ce acopera aproximativ 2.5-3cm pana la osul pubian ajung probabil la un 15, 5cm dar ce este vizibil ajunge maxim la 14cm si ma ingrijorez ca niciodata nu voi putea satisface o femeie si nu voi putea avea o relatie stabila din cauza asta. ma poate ajuta cineva cu o parere?
salut, mai degraba ai probleme de incredere..decat probleme de marime. psihoterapia te-ar putea ajuta sa iesi din cercul vicios.
penisului nu ai ce sa-i faci decat eventual sa iti faci operatia "frenoplastie". iti spun din experienta ca dak nu o faci o sa ai discomfort (durere) si s-ar putea sa-ti diminuezi sansele de a lega o relatie. in general in ziua de azi se face sex protejat si "ata" nu prea are cand si cum sa se rupa "natural".
se mai poate intampla si ca partenera sa fie dispusa sa-ti faca oral si tu sa simti mai degraba durere decat placere.
penisului nu ai ce sa-i faci decat eventual sa iti faci operatia "frenoplastie". iti spun din experienta ca dak nu o faci o sa ai discomfort (durere) si s-ar putea sa-ti diminuezi sansele de a lega o relatie. in general in ziua de azi se face sex protejat si "ata" nu prea are cand si cum sa se rupa "natural".
se mai poate intampla si ca partenera sa fie dispusa sa-ti faca oral si tu sa simti mai degraba durere decat placere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 9nu am idee ce este !!!!
- 8Bubite pe penis !
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 4Penis cu probleme si putin straniu
- 10Am o problema!!! Penisul mic
- 5Mancarimi penis
- 9Consum de antibiotice
- 14Penisul si altele
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 0Usturime penis
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 1Penis si testicule subdezvoltate ! Sunt disperat !
- 3NaturalXL efecte secundare
- 9Mancarimi si secretie... pe penis
- 6penis umezit
- 2Cum aș putea sami maresc penisul cu 3 cm
Mai multe informații despre: Marirea penisului Penisul penisul mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: