Pete rosii pe penis

De doua zile mi-au aparut niste pete rosii pe capul penisului care nu ma mananca si nu ma ustura. Am o prietena stabila de 8 luni si nu am calcat stramb nici eu nici ea, cat despre viata sexuala pot sa zic ca este destul de activa ( 2-3 contacte pe zi aproape in fiecare zi). Mentionez ca la inceputul relatiei am luat fiecare cate o pastila de Flucovin de 150 Mg. Ce sfaturi imi puteti da?
5 comentarii

buna seara..ma numesc vlad am 19 ani..am o problema care cred ca este asemanatoare celor de mai sus..dar nu sunt sigur..de cateva zile aveam o mancarime in jurul capului penisului..iar in seara asta am obsv ca mi a aparut cva alb..ca si cum ar fii sapun..un strat albicios..m am spalat repede si am obsv ca am inceput sa sangerez..iar dupa aceia am observat si eu cred nijte bubite rosii fff mici si acum parca mi sa umflat putin preputul pe interior.este grav..ce ar trebui sa fac..??..am facut sex acum 3 sapt neprotejat..va rog raspundeti mi la intrabare ca sunt ff speriat:(..o seara buna..la revedere

lestat. sigur cea cu care te-ai culcat era o nespalata!!!! vezi???? nu e mult mai usor sa folosesti un prezervtiv??? ai luat o infectie si trebuie sa mergi la medic urgent!!!!!!!!

As dorii si eu sa intreb ceva daca se poate.de cateva zile prietenului meu i'au aparut niste pete micute rosii pe capul penisului..de atunci nu am mai avut contacte sexuale..ce ar putea fi?avand in vedere ca noi nu am avut alte contacte sexuale cu alte persoane de vreun an..!va rog din suflet sa imi dati si mie un raspuns..Multumesc.

am uitat sa mentionez...uneori el are o usoara mancarme..

am si eu o problema asemanatoare. prietenului meu au aparut niste pete rosii pe penis dar fara alte simptome si nici eu n-am nimic!am urmat acum 2 saptamani un tratament cu cuminol dar petele au aparut abia acum!am folosit si prezervativ de cateva ori mai demult si am simtit amandoi o usoara iritaie!de atunci n-am folosit numai acum in timpul tratamentului cu antibiotice ca ne-a fost frica de candida si acuma au aparut petele alea!de la ce o fi?de la antibiotice sau de la prezervativ?(ca am citit ca prezervativul poate cauza iritatii)ajutati-ma!.MULTUMESC

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18galma
- 6preputul penisului
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 10masturbarea - efecte secundare
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 14Marirea penisului
- 3Piele alba la baza capului penisului
- 7Scurgeri din penis
- 0Problema penis
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 0il manca capul penisului
- 1Pata rosie pe capul penisului
- 2Problema Penis - Ajutor
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 0Pete rosii pe penis dupa actul sexual
- 1Vena umflata penis
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: