Pauza de dupa pilule

Buna ziua, am 30 ani, am luat Yasmine un an si jumatate aproape doi si acum am facut pauza ca sa pot ramane insarcinata. In prima luna fara pilule mi-a venit ciclul f greu; m-a durut 3 zile inainte parca tot corpul asa...aveam o stare generala cam proasta...Atunci cand a venit, a fost cam ciudat, mai mult ca niste scurgeri usoare, de culoare mai inchisa. E normal? Luna urmatoare a venit cam la 27-28 zile si...la fel, de data asta nu ma dureau ovarele sau altceva, nu ma durea nimic, dar ciclul e la fel: putin si ca niste scurggeri usoare de culoare inchisa. Este normal? Este din cauza pauzei dupa o perioada mare de pilule? Analize am facut si mi-au iesit normale (usoara anemie; de aceea iau Electovit si tardyferon fol - medicul mi-a indicat), iar la ecografia vaginala a iesit ca sunt anatomic sanatoasa, fara chisturi, fara nimic. Trebuie sa astept inca o luna-2 sa se regleze menstruatia sau nu e normal ce se intampla? Medicul meu ginecolog e in concediu acum.
Va multumesc.
Va multumesc.
2 comentarii

Nu mai e nevoie de un raspuns...totul e in regula acum...

Daca am luat rigevidon 21+7 8 ani la rand si nu am facut pauza are ceva? acum le-am intrerup si vrea sa fac pauza ca sa pot sa raman insarcinata.Cata pauza trebuie sa fac? ca i-mi este frica sa ramn insarcinata sa nu iasa copilu cu probleme va rog frumos sa i-mi dati un sfat.Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pauza de anticonceptionale
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 4Pot ramane insarcinata?
- 3dilema
- 3sangerarea din pauza de 7 zile
- 2yasmin pauza
- 2e recomandat sa fac pauza de la anticonceptionale?
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 4cand trebuie facuta pauza?
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 0pauza de 7 zile anticonceptionale
- 3pauza anticonceptionale-raspuns urgent va rog mult!!!!
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
- 1Pastile karissa
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: