Pauza anticonceptionale
Am fost la un control ginecologic, in urma acestuia, ginecologul mi-a spus ca trebuie sa fac o pauza de o luna, sa termin folia actuala de Marvelon si sa nu mai iau nimic o luna.
Eu am luat Marvelon timp de 3 ani, fara nicio pauza. El mi-a recomandat sa iau anticonceptionalele Yaz dupa aceasta luna de pauza. Pe 4 februarie am terminat folia de Marvelon.
Intrebarea mea este: cand trebuie sa incep noua folie de Yaz? Dupa 30 de zile (adica luna aceea de pauza la care se referea ginecologul) sau in prima zi a mentruatiei (care nu stiu exact cand va fi deoarece am inteles ca dupa ce stopez administrarea anticonpetionalelor mentruatia nu mai vine regulat). Va multumesc pentru ajutor!
Eu am luat Marvelon timp de 3 ani, fara nicio pauza. El mi-a recomandat sa iau anticonceptionalele Yaz dupa aceasta luna de pauza. Pe 4 februarie am terminat folia de Marvelon.
Intrebarea mea este: cand trebuie sa incep noua folie de Yaz? Dupa 30 de zile (adica luna aceea de pauza la care se referea ginecologul) sau in prima zi a mentruatiei (care nu stiu exact cand va fi deoarece am inteles ca dupa ce stopez administrarea anticonpetionalelor mentruatia nu mai vine regulat). Va multumesc pentru ajutor!
3 comentarii
Dupa ce apare menstruatia.
Deci voi lua din prima zi a menstruatiei. Va multumesc mult pentru raspuns.
Buna, am si eu o intrebare.Am fost la medic si mi.a spus sa fac pauza o luna de la anticonceptionale, am facut pauza le.am inceput din nou in prima zi de menstruatie si dupa terminarea iei a continuat sa imi curga cateva pete stiu ca e normal dar de 2 zile a devenit cam abundenta sangerarea si foarte inchisa la culoare si nu stiu de ce.Iau harmonet.Va rog sa ma ajutati sunt cam ingrijorata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand pot reluat tratamentul cu microginon?
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 4logest pauza
- 4pauza anticonceptionale...
- 1pauza de 8 zile in loc de 7
- 0pauza in contraceptie
- 3pauza anticonceptionale-raspuns urgent va rog mult!!!!
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 5tri-regol si pauza de 7 zile dintre folii - sunt protejata?
- 4cand ar trebui sa fac pauza?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 3Pauza de 7 zile
- 1anticonceptionale si pauza
- 2Pauza de 6 zile in loc de 7 la anticonceptionale
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: