Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Buna ziua,
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa cat timp trebuie facuta pauza la anticonceptionale?
- 2stop pilule
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 2yasmin pauza
- 2pauza o luna de anticonceptionale??
- 2Pauza de dupa pilule
- 3Pauza la anticonceptionale!
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 3Pauza Logest
- 4Ciclu dereglat dupa oprirea anticonceptionalelor
- 3renuntare anticonceptionale
- 1renuntare la anticonceptionale
- 0reactii posibile dupa renuntare la anticonceptionale?
- 3renuntarea la anticonceptionale
- 1dereglare ciclu dupa 10 ani de anticonceptionale
- 0Întrebare pauza anticonceptionale
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
- 3Ovar polichistic
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: