Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale

Buna ziua,
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2pauza cu anticonceptionale
- 2Pauza de dupa pilule
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 3pauza anticonceptionale-intarziere menstruatie
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 3Pauza de 7 zile
- 1anticonceptionale si pauza
- 1renuntare la anticonceptionale
- 3renuntarea la anticonceptionale
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 2Interupere anticonceptionale
- 1Protectie Logest dupa pauza de 7 zile
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: