Patru hernii de disc cervicale.
Buna ziua !
Problemele mele cervicale sunt vechi.
Acum am o interpretare a RMN, facut ieri, 9 mai, rezultatul fiind acesta :
, , Rectitudinea colanei cervicale cu tendinta la cifozare la C5-C6.
Hernie de disc C3-C4(2, 5 mm), subligamentara si postero-mediana ce determina compresia sacului dural ant., fara conflict disco-radicular.
Hernie de disc C4-C5(2, 6mm), subligamentara, postero-mediana bilaterala, cu compresia sacului dural, fara conflicte disco-radiculare.
Hernie de disc C5-C6(3, 3mm), subligamentara, postero-mediana, paramediana si postero-laterala stg., cu contact radicular foraminal stang.
Hernie de disc C6-C7(3, 2mm), subligamentara, postero-mediana si paramediana dreapta cu contact radicular la emergenta.
Hernie de disc T1-T2(3mm), subligamentara si paramediana dr. cu contact discoradicular adiacent.
Uncartroze la C4-C7-T1 ce amprenteaza posterior sacul dural si determina ingustarea canalului spinal la acest nivel.
Nu se evidentiaza semne de mielopatie secundara.
Osteofite ant.mici cervicale C4-C7. '
Contez pe interpretarea dumneavoastra, in sensul conduitei medicale pe care considerati ca ar trebui sa o abordez.
Va multumesc !
Cu consideratie, Elena !
Problemele mele cervicale sunt vechi.
Acum am o interpretare a RMN, facut ieri, 9 mai, rezultatul fiind acesta :
, , Rectitudinea colanei cervicale cu tendinta la cifozare la C5-C6.
Hernie de disc C3-C4(2, 5 mm), subligamentara si postero-mediana ce determina compresia sacului dural ant., fara conflict disco-radicular.
Hernie de disc C4-C5(2, 6mm), subligamentara, postero-mediana bilaterala, cu compresia sacului dural, fara conflicte disco-radiculare.
Hernie de disc C5-C6(3, 3mm), subligamentara, postero-mediana, paramediana si postero-laterala stg., cu contact radicular foraminal stang.
Hernie de disc C6-C7(3, 2mm), subligamentara, postero-mediana si paramediana dreapta cu contact radicular la emergenta.
Hernie de disc T1-T2(3mm), subligamentara si paramediana dr. cu contact discoradicular adiacent.
Uncartroze la C4-C7-T1 ce amprenteaza posterior sacul dural si determina ingustarea canalului spinal la acest nivel.
Nu se evidentiaza semne de mielopatie secundara.
Osteofite ant.mici cervicale C4-C7. '
Contez pe interpretarea dumneavoastra, in sensul conduitei medicale pe care considerati ca ar trebui sa o abordez.
Va multumesc !
Cu consideratie, Elena !
1 comentarii
ar trebui sa cautati un neurochirurg care sa va examineze. cele descrise pe RMN pot cauza probleme de la cele mai simple pana la cele mai complicate, fara examen fizic nu ne putem sa ne dam seama ce probleme va cauzeaza aceste hernii de disc si uncarthroze
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Rog frumos un ajutor...atasez si rezultat RMN.hernie disc cervicala
- 4am fost diagnosticata cu osteoporoza
- 0hernia cervicala
- 4Hernie disc cervicala
- 0hernie cervicala
- 4ar putea sa fie vorba despre o spondiloza cervicala?
- 1Hernie de disc cervicala
- 0Hernie de disc cervicala
- 8probleme de vertij
- 5Modificari degenerative disco-somatice
- 5Hernii cervicale-simptome ciudate
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 1Dureri musculare la nivelul gatului cu extindere spre cap si umeri
- 1atac de panica
- 0hernie cervicala- nevralgie branhio cervicala
- 3rezultat RMN cranio-cerebral si cervical
- 2Hernie cervicala... operatie sau tratament?
- 0Hernie de disc cervicala
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: