probleme pe coloana
acum un an am fost operata de hernie de disc cervical cu implant 'kage'( din cate am inteles e din policarbonat). Pot sa spun ca ma simt foarte bine de atunci datorita medicilor din Tg Mures. In Septembrie am suferit un accident( ruptura de muschi pe pulpa dreapta a piciorul. Din momentul acela am probleme cu piciorul( imi oboseste repede piciorul, dureri).Am fost la medic si am facut tratament fizioterapic si gismansitica recuperatorie. Mi-au facut si film din care rezulta ca partea de jos a coloanei e dreapta in loc de'S' si vertebrele tasate. In concluzia lor ' la un pas hernie de disc'. Am nevoie de un sfat...problemele poate fi inca de la ruptura de muschi sau de la coloana? Pe coloana nu am dureri, dar am dureri pe picorul drept, durerea merge de sus pana din josul genunchiului. Vreau sa spun ca am facut mult sport pana pe la 25 ani. In speranta ca voi un raspuns, va multumesc!!!
1 comentarii
ar trebui sa mergeti la un neurolog sau neurochirurg care sa va examineze. pe radiografii nu se vad herniile de disc, pot fi semne indirecte, insa radiografia nu este investigatia adecvata pentru depistarea unei hernii de disc (pentru acesta, daca medicul il considera necesar, trebuie facut un RMN)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5operatia de hernie - informatii
- 8Rog frumos un ajutor...atasez si rezultat RMN.hernie disc cervicala
- 5oare e hernie?
- 5hernie discala curiozitate
- 7hernie deasupra ombilicului
- 28reumatism articular acut si hernie intraspongioasa
- 0hernia cervicala
- 8probleme de vertij
- 0Hernia de disc din nou?
- 0stenoza cervicala
- 0hernie discala intrasponginoasa
- 5hernie de disc cervicala
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 1Hernie de disc cervicala si stenoza de canal vertebral lombar.
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 1RMN Cervical
- 1Hernie discala cervicala
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala hernia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: