Hernie de disc cervicala si stenoza de canal vertebral lombar.
Ma numesc Mariana si am 39 de ani. Va rog sa ma ajutati cu in sfat, de 3 luni am dureri groaznice de spate, durerile incep de cum ma ridic din pat, medicamentele imi amelioreaza durerea pentru putin timp. Saptamana trecuta am facut un RMN: Coloana cervicala - protruzie discala posterioara la C4 cu baza larga de 13mm dimensiuni Ap de 3mm si usor migrata caudal masurand CC 6mm. Modificari de semnal la nivelul discurilor iv cervicale C2-C4 cu aspect deshidratat degenerat.Pensarea spatiului intervertebral C4-C5 circumferentiala posterioara ce reduce spatiul perimedular anterior. Coloana lombara: Hernii intraspongioase cronice la nivelul treimilor medii ale platourilor vertebrale T11-L5. Reducerea inaltimii discurilor iv T11, L2, L3. Deshidratare discreta a discurilor intervertebrale L2-L3 si L3-L4, pensare discreta a spatiului intervertebral L2-L3. Protruzie discala T11-T12 paramediana stanga milimetrica ce amprenteaza 12 stanga a sacului dural. Hiperlodoza lombara. Tulburari severe de statica vertebrala, sindrom algic prenant, stenoza de canal vertebral lombar, hernie de disc C4 stg incipienta cu sindrom radicular C4 stg.
1 comentarii
Buna ziua!
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Examenul RMN nu poate fi interpretat in absenta examinarii clinice directe.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Examenul RMN nu poate fi interpretat in absenta examinarii clinice directe.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Rog frumos un ajutor...atasez si rezultat RMN.hernie disc cervicala
- 4am fost diagnosticata cu osteoporoza
- 4Hernie disc cervicala
- 1Hernie de disc cervicala
- 0Hernie de disc cervicala
- 1Patru hernii de disc cervicale.
- 0Hernie de disc cervicala
- 8probleme de vertij
- 1probleme pe coloana
- 5Modificari degenerative disco-somatice
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 3rezultat RMN cranio-cerebral si cervical
- 1Hernie cervicala
- 0Cat costa operatie hernie cervicala(cage, zero p)fara asigurare, la care doctor, cum sunteti?
- 1Hernia cervicală și culturismul.
- 5Recomandări medic pentru dubla hernie cervicala
- 3Durere cervicala, durere omoplat și mana
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala stenoza lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: