rezultat RMN cranio-cerebral si cervical
Am facut un RMN la cap si cervical fiindca aveam dureri de cap...ce reprezinta diagnosticul?
leziuni micronodulare cu caracter demielinizant, supratentoriale, de natura vasculo-degenerativa
Chist arahnoidian temporal stang 30/15 mm
Hernie de disc C4-C5 si osteofite postero-laterale ce determina amprentare medulara, stenoza foraminala si compresiune radicluara intraforminala C5, accentuat pe dreapta
Protruzii dicale C5-C6, C6-C7, cu afectare radiculara multiple, bilateral
multumesc
leziuni micronodulare cu caracter demielinizant, supratentoriale, de natura vasculo-degenerativa
Chist arahnoidian temporal stang 30/15 mm
Hernie de disc C4-C5 si osteofite postero-laterale ce determina amprentare medulara, stenoza foraminala si compresiune radicluara intraforminala C5, accentuat pe dreapta
Protruzii dicale C5-C6, C6-C7, cu afectare radiculara multiple, bilateral
multumesc
3 comentarii
Buna ziua. In legatura cu rezultatul RMN cranian, acesta se poate interpreta doar in context clinic, de aceea va recomand sa mergeti la o consultatie la neurologie. Fac precizarea ca acel chist arahnoidian este o acumulare de LCR (lichid cefalorahidian) si nu este o tumora, deci puteti sta linsitit din punctul asta de vedere.
In legatura cu rezultatul RMN cervical va recomand sa mergeti la o consultatie la neurochirurgie, sa vedeti daca acea hernie de disc nu este de operat, iar daca nu, atunci la reumatologie - BFT pt proceduri.
Sanatate!
In legatura cu rezultatul RMN cervical va recomand sa mergeti la o consultatie la neurochirurgie, sa vedeti daca acea hernie de disc nu este de operat, iar daca nu, atunci la reumatologie - BFT pt proceduri.
Sanatate!
Buna ziua !Ce ati mai aflat in legatura cu chistul pe care il aveti?Si eu am sflat ca am unul si stau cu grija pana ajung la doctor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13RMN in prima luna de sarcina?
- 4Hernie disc cervicala
- 3Interpretare examen IRM
- 9Tumoare mediastin?
- 14durerile de cap nu sunt de la sinuzita... atunci de la ce?
- 0Rmn cervical
- 12va rog citire rezultate rmn
- 1Parere RMN cranio-cerebral
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 6Interpretare rmn
- 1Interpretare RMN Cervical
- 0Conformationale modificari ale arterei comunicante anterioare
- 1RMN Cervical
- 2Interpretare rezultat RMN CERVICAL
- 2Interpretare RMN
- 0Interpretare RMN fetita de 5 ani
- 1Interpretare concluzie raport medical
- 1Discopatie cervicala??
- 2Întrebare, Diagnostic leziune cerebelos posterior dreapta
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala RMN cranio-cerebral RMN coloana cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: