Hernia cervicală și culturismul.

12-12-2018
Nykocm
Nu este medic/terapeut
Nykocm
Practic efort cu greutăți în sala de forță de 2 ani și jumătate. In urma unei nevralgii toracice puternice cu dureri care se lăsau pe mâna stângă, am consultat un medic neurolog care mi-a recomandat sa fac un examen RMN. Vineri l-am efectuat și azi am primit rezultatul, care este următorul:
-la nivel C4-C5: hernie discală paramediană dreapta de 9/4mm dezvoltată pe fondul unei protuzii discale posterioare asimetrice, compresivă radicular drept preforaminal.
-la nivel C6-C7: hernie discală preforaminal stânga de 9/5/7 MM ce determina amprenta pe cordonul medular ( fără fenomene mielopatice) și compresie radiculară stânga preforaminal.
Menționez faptul că urmez un tratament recomandat de medicul neurolog și simt că mă refac...greuț (au trecut aprox 3 săptămâni)..dar durerea dispare.
Încă nu am ajuns la medic pentru interpretare, însă sunt curios daca la un astfel de diagnostic mai pot calca in sala de forță?
1 comentarii
0
27-12-2018, ora 12:29
Alex_1314
Nu este medic/terapeut
Alex_1314
buna, cum te mai simti? Mai mergi la sala? Din cate stiu eu nu mai ai voie sa ridici greutate, eu am cam aceiasi problema tot din cauza greutatilor protuzii discale c1c2c3c4c5c6c7 si disc dezhitratat l4l5.Nu prea mi a cazut bine vestea Dar asta e.de 3 luni n.am mai facut nici un fel de efort intens. greu sa ma impact cu ideea ca nu mai pot face sport decat la interstate mica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: