Hernie cervicala... operatie sau tratament?
rezultat RMN
modificari de statica si degenerativ-artrozice coloanei vertebrale cervicale si lombare
hernie de disc C3-C4 ce determina compresiune radiculara prin complex disco-osteofitic asupra radacinilor C4 bilateral intraforaminal, mai important partea stg
hernie de disc C5-C6- ce determina compresiunea radacinilor C6 bilateral intraforaminal
simptome.durere in umar si brat stg...rareori amorteli noaptea...dar o stare permanenta de ameteala fara a avea dezechilibru...sub tratament pt anxietate si depresie
OPERATIE sau TRATAMENT FIZIO SI KINETO????
modificari de statica si degenerativ-artrozice coloanei vertebrale cervicale si lombare
hernie de disc C3-C4 ce determina compresiune radiculara prin complex disco-osteofitic asupra radacinilor C4 bilateral intraforaminal, mai important partea stg
hernie de disc C5-C6- ce determina compresiunea radacinilor C6 bilateral intraforaminal
simptome.durere in umar si brat stg...rareori amorteli noaptea...dar o stare permanenta de ameteala fara a avea dezechilibru...sub tratament pt anxietate si depresie
OPERATIE sau TRATAMENT FIZIO SI KINETO????
2 comentarii
ce spune neurologul? este legatura intre herniile de disc si problemele Dvs (amorteli, ameteli) ? sau au alte cauze?
amorteala poate veni de la un sindrom de tunel carpian. ameteala de la sute de probleme neurologice sau de la medicamente pentru depresie.
in prima faza ar trebui clarificata daca merita operatia. durerea de brat probabil se va ameliora insa celalalte simptoame pot sa ramana daca sunt cauzate de alte probleme.
amorteala poate veni de la un sindrom de tunel carpian. ameteala de la sute de probleme neurologice sau de la medicamente pentru depresie.
in prima faza ar trebui clarificata daca merita operatia. durerea de brat probabil se va ameliora insa celalalte simptoame pot sa ramana daca sunt cauzate de alte probleme.
Si eu ma chinui de un an de zile sa gasesc un tratament si din pacate nimeni nu recomanda tratamentul cu ozon pe care eu l-am inceput si pe care-l recomand tutoror celor ce au orice fel de hernie de disc sau probleme cu coloana. Tratamentul nu este foarte costisitor in jur de 50 de lei sedinta si eu dupa prima sedinta am inceput sa-mi misc gatul si capul si durerile au inceput sa scada. Cititi despre el si imi pare rau ca eu nu l-am descoperit mai devreme si nu inteleg de ce medicii neurologi nu-l recomanda inainte de a te trimite la operatie.Mentionez ca am fost operata de hernie de disc cervicala si am facut alta deasupra. Va recomand tuturor si multa sanatate cititi despre tratamentul cu ozon.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am fost diagnosticata cu osteoporoza
- 1Hernie de disc cervicala
- 0Hernie de disc cervicala
- 1Patru hernii de disc cervicale.
- 1Hernie de disc cervicala
- 0hernie disc cervical si lombar
- 1probleme pe coloana
- 5Modificari degenerative disco-somatice
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 1Dureri musculare la nivelul gatului cu extindere spre cap si umeri
- 8hernie cervicala -nevralgie cervico branhiala
- 0hernie cervicala- nevralgie branhio cervicala
- 3rezultat RMN cranio-cerebral si cervical
- 1Hernie cervicala
- 1Hernia cervicală și culturismul.
- 3Durere cervicala, durere omoplat și mana
- 0Rezultat rmn hernie de disc cervicala
- 1Hernie discala cervicala
- 0Hernie de disc cervicala
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: