infectie vaginala

Acum o saptamana.. a inceput sa ma manance jos.. si aveam o secretzie vaginala branzoasa. Am luat medicamente (nu-mi aduk aminte.. ce erau cu exactitate.. in orice caz.. erau pt infectii.. recomandate de farmacista) si nici un efect.Labiile mici imi sunt foarte uscate.. si.. simt k mor de mancarime. Secretia vaginala este foarte putina si este alba.. foarte densa.. si lipicioasa. AM inceput sa iau Renalex si Biseptrim, insa nu vad nici un efect deocamdata...
O parere?
O parere?
3 comentarii

Continuati sa urmati sfatul farmacistei si veti vedea ce patiti !!! Va veti agrava si mai mult candidoza care o aveti ! De ce n-ati cerut si sfatul vanzatoarei de la raionul de imbracaminte, de la alimentara sau de la bazar?

si eu am o infectie vaginala cam cu aceleasi simptome ca ale tale.eu am fost la ginecolog si mi-a recomandat niste ovule p care le introduc in fiecare seara...+niste pliculete pentru spalaturi...si sa stii k ma simt f bine...te sfatuiesc sa te duci la contol urgent k nu e de gluma..se poate agrava...te pup..si bafta

si eu am exactaceleasi simptome ca si tine si iau Polygynax ovule si e ok. Oricum cel mai bine este sa te duci la medic sa-ti recolteze secretie pentru analize si sa vezi exact ce-ti recomanda medicul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 3crema vaginala
- 4mancarime in zona vaginala
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 0Am mancarimi si nu stiu de ce:(
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 1Mancarime vagin
- 3de vreo 6 luni am mancarimi in zona inghinara si imi apar foarte des
- 1Iritatie in zona inghinala
- 1Pata alba pe testicol
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 0Bubițe roșii cu mancarimi
- 2Probleme genitale
- 1Usturime si mancarime in zona genitala