Pastile karissa

Buna ziua. Am și eu o nelămurire și va rog sa mă ajutați, daca se poate, mulțumesc.
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
Am inceput sa iau pastile karissa de 1 luna aprox, adică din data de 12 aprilie. In mod normal pauza mea de 7 zile trebuia să înceapă în data de 2 mai, însă eu am continuat să iau pastilele până în data de 7 mai, din cauza că nu am avut menstra absolut deloc. Adică am luat 26 de zile pastile, consecutiv.
Menstra mea a început să își facă apariția în data de azi 8 mai. Vreau să știu dacă acum trebuie sa incep sa fac pauza de 7 zile sau sa termin și folia aia de 21 de comprimate. Mulțumesc
1 comentarii

Normal dupa ce ati baut cele 21 de pastile tb sa faceti pauza 7 zile si a 8 sa incepeti alta tableta.si mie mi sa recomandat aceste anticoneptionale dar nu stiu cum sa le incep pt ca are si sageti si zilele saptamani

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 2Anticonceptionale - perioada de pauza
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 3Pauza la anticonceptionale!
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 3Pauza anticonceptionale
- 4trebuia sa fac pauza si nu am mai facut
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 06 zile pauza in loc de 7
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 0Întrebare pauza anticonceptionale
- 0Amenoree cu anticonceptionale
- 0Nu am făcut pauză între folii
- 0Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: