Sansele unei sarcini
Buna ziua!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 0Efectul pastilei de a doua zi si antibioticele
- 0Sa iau sau nu pilula de a doua zi? Help!
- 0Iau sau nu pastila de a2a zi?
- 0Anticonceptionale dupa pastila de a 2-a zi
- 1Pastila de a doua zi
- 0EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 1Anticonceptionale +pilula de a doua zi in exces
- 1Escapelle, dar nu sunt in perioada fertila..
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: