Miros fetid in ureche
acuma 3 ani am fost operata de otita medie supurata, si acuma, de vreo 2 saptamani, miroase foarte urat urechea, nu ma doare, doar ca aud cu ea mai putin, si daca las capul pe o perna de exemplu, favorizeaza aparitia unui lichid galbui, care miroase ingrozitor.trebuie sa merg la un medic ORL nu?
11 comentarii
neaparat
o ureche operata.. nu se mai poate curata singura cum se intampla la o ureche normala
trebuiea sa mergila 3-6 luni la ORL
acum cu siguranta sa suprainfectat
o ureche operata.. nu se mai poate curata singura cum se intampla la o ureche normala
trebuiea sa mergila 3-6 luni la ORL
acum cu siguranta sa suprainfectat
multumesc frumos, saptamana care vin am sa merg, banuiesc ca trebuie sa imi fac aspiratii zilnice.
cred ca NU..
initial se curata ureche se indica un tratament si daca el nu da rezultat.. se ajunge la internare.. adr in acest caz se poate ajunge si la alta interventie chirurgicala
depinde cat de neglijenta ati fost si cat de mult ati stat acasa cu aceste probleme
initial se curata ureche se indica un tratament si daca el nu da rezultat.. se ajunge la internare.. adr in acest caz se poate ajunge si la alta interventie chirurgicala
depinde cat de neglijenta ati fost si cat de mult ati stat acasa cu aceste probleme
am fost astazi sa-mi i-au bilet de trimitere de la medicul de familie si mi-a spus ca am timpanul perforat, si sa merg cat mai repede la doctor, si mai am deviatie de sept nazal si rinita cronica.
am fost la control.mi-a facut aspiratii in ureche, si mi-a spus sa revin cu un bilet de trimitere ptr operatie la nas, am rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept, este complicata operatia?va multumesc
buna ziua, fetita mea de 4 anisori are urechea stanga care de cateva zile ii curge cu o secretie galbena si urat mirositoare...nu stiu ce as putea face si de la ce a ajuns asa..imi zice ca o doare si din cand in cand mai face si febra..tin sa mentionez ca este si racita.ce ar putea fi?
otita medie acuta supurata
tratament obligatoriu si URGENT. NUMAI la ORL.. se poate si cu internare in clinica ORL
deoarece.. acum se hotaraste soarta urechii
un tratament corect duce la vindecare completa si refacerea timpanului
un tratament incorect..duce la cronicizarea procesului.. timpanul ramane perforat si implicit pierderi de auz pe toata viata...
tratament obligatoriu si URGENT. NUMAI la ORL.. se poate si cu internare in clinica ORL
deoarece.. acum se hotaraste soarta urechii
un tratament corect duce la vindecare completa si refacerea timpanului
un tratament incorect..duce la cronicizarea procesului.. timpanul ramane perforat si implicit pierderi de auz pe toata viata...
Buna seara! Imi miroase foarte urat urechia, nu știu de ce, ce pot sa fac ca sa opresc asta? Devine foarte jenant in preajma celorlalți oameni, ma spal dar degeaba. Un medicament, spray ceva ca sa opresc acest miros urat din urechia stanga? Helppp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Simptome la ureche - nu cunoastem boala
- 7eco dopler 3D cerebral-vascular??
- 3am tot timpul urechile infundate
- 7otita seroasa - sfaturi
- 9Problema la urechi
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 7Ajutor! Imi sangereaza urechea
- 11Am probleme cu auzul
- 13lipsa auzului dupa radioterapie
- 28Parca in interiorul urechii simt ceva apasator
- 4Pocnituri in urechea stanga si vertij