Problema miros
Stiu ca suna ciudat si o sa ma 'aratati cu degetul' chiar, cum imi vedeti titlul. Dar sa nu schimbam sbiectul.
Am 17 ani si 'sufar' de aproximativ 2 ani de o problema ce mi.a distrus cam 80% viata sociala. Ei bine, eman un miros de fecale. Ciudat, stiu. Si stanjenitor.
Tot de aproximativ 4 ani, au inceput sa ma curteze' niste dureri de stomac. Acestea apar cam de 2 ori pe an. Prima data, doctorul de familie mi.a spus ca sunt suspect de apenticita, dar am urmat o serie de analize amanuntite, radiografii etc si absolut nimic, sanatos tun. Dupa am vorbit cu un alt medic si mi.a zis ca as putea avea ulcer insa n.am mai verificat din cauza timpului limitat. Probabil o voi face dupa bac.
In fine, ideea e ca eman un miros de fecale in conditiile in care fac dus zilnic, iar lenjeria o schimb la fel de des. Va multumesc si sper sa ma ajutati!
Am 17 ani si 'sufar' de aproximativ 2 ani de o problema ce mi.a distrus cam 80% viata sociala. Ei bine, eman un miros de fecale. Ciudat, stiu. Si stanjenitor.
Tot de aproximativ 4 ani, au inceput sa ma curteze' niste dureri de stomac. Acestea apar cam de 2 ori pe an. Prima data, doctorul de familie mi.a spus ca sunt suspect de apenticita, dar am urmat o serie de analize amanuntite, radiografii etc si absolut nimic, sanatos tun. Dupa am vorbit cu un alt medic si mi.a zis ca as putea avea ulcer insa n.am mai verificat din cauza timpului limitat. Probabil o voi face dupa bac.
In fine, ideea e ca eman un miros de fecale in conditiile in care fac dus zilnic, iar lenjeria o schimb la fel de des. Va multumesc si sper sa ma ajutati!
3 comentarii
Faceti examen coproparazitologic, coprocultura si examen pentru candida din scaun.
Modificati-va dieta - reduceti din carne si lactate, adaugati mai multe vegetale.
Doar niste idei...
Modificati-va dieta - reduceti din carne si lactate, adaugati mai multe vegetale.
Doar niste idei...
Va multumesc din suflet! Sper sa.mi recastig increderea.
@Sebastian97 ai aflat care este problema?
sufar de acelasi miros...
sufar de acelasi miros...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cate ori fac sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume
- 1Miros urat in gura si probleme cu stomacul
- 3expir miros de otet
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 19cum pot scapa de mirosul urat provocat de rinita atrofica?
- 8Picioare mirositoare?
- 3imi miroase pielea
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 4Miros neplacut si pete rosii pe capul penisului
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 17Miros orgasm femei
- 1Miros urat al corpului!
- 1Gust si miros metalic
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 3Am rămas fără miros. Ce s-a întâmplat?
- 4Gust si miros neplacut la mancarurile care erau bune inainte!
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: