Papanicolau c3 si LSIL suspect de hpv
Buna ziua! Am 24 de ani. Tocmai ce am fost saptamana trecuta la ginecolog pentru un control, aveam probleme cu niste mancarimi si urinari frecvente.Totul a fost ok, mi-a zis ca am colul curat, ovarele erau bine, mi-a spus ca nu am nimic. Totusi am facut si papanicolau si mi-a iesit rezultat C3 cu LSIL. Mai scria si asta:"Marcat proces inflamator, spori de Candida, coci banali, granulocite, macrofage, celule parabazale, de metaplazie scuamoasa. Aspecte ale infectiei cu Papilloma Virus Uman (HPV). Displazie simpla pana la moderata."
Puteti va rog sa ma ajutati? Nu inteleg ce este, nu mai stiu de mine. E posibilitatea sa am cancer? Imi este extrem de frica... mi s-a dat tratament cu ovule Cervugid. Sa refac testul la alt medic ginecolog? este posibil sa nu fi iesit bine fiindca era cu cateva zile inainte de menstruatie? sau sa incep tratamentul si sa merg peste 3 luni ca sa vad daca e hpv sau nu? Mii de multumiri pentru eventualele raspunsuri...
Puteti va rog sa ma ajutati? Nu inteleg ce este, nu mai stiu de mine. E posibilitatea sa am cancer? Imi este extrem de frica... mi s-a dat tratament cu ovule Cervugid. Sa refac testul la alt medic ginecolog? este posibil sa nu fi iesit bine fiindca era cu cateva zile inainte de menstruatie? sau sa incep tratamentul si sa merg peste 3 luni ca sa vad daca e hpv sau nu? Mii de multumiri pentru eventualele raspunsuri...
1 comentarii
Buna. Faceti ce v-a sfatuit medicul ginecolog. Aici nu raspund ginecologi. Daca doriti mai multe amanunte luati trimitere si mergeti cu rezultatul la alt medic ginecolog sau pe Medic Chat, consultatie cu plata, 68 lei.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Testul papanicolau... rezultate
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 3analize papanicolau
- 5interpret.analize: test babes papanicolau; secretie vaginala
- 2Interpretare Papanicolau
- 4test papanicolau anormal
- 5rog o interpretare test babes papanicolau
- 2REZULTAT TEST BABEŞ PAPANICOLAU
- 0Interpretare examen babeș-papanicolau
- 0Interpretare papa nicolau in sarcina
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 1Cine imi poate interpreta si mie rezultatul testului Babeș Papanicolau?
- 0Analize gineco
- 0Rezultat Papanicolau in mediu lichid
- 1Răspundeți, va rog! Rezultat test Papanicolau
- 0Papanicolau
- 0Inflamatie col + hpv
- 0Rezultat papanicolau
- 5Papanicolau LSIL de la Ascus
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau testul babes papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: