papanicolau, tratament, sarcina
Buna ziua !
Am 32 de ani, acum 6 luni am facut preventiv testul papanicolau pentru ca imi doream sa raman insarcinata. rezultatul a fost insa, pap III cin I. la prescriptia medicului ginecolog am luat cervucid ovule cate 12 pe fiecare luna dupa menstruatie. Peste aproximativ 4 luni am repetat testul si rezultatul a fost LSIL si recomandare de ex. colposcopic, insa ginecologul a spus ca inca nu e nevoie. Am plecat total nelamurita din cabinetul medicului pentru ca nu mi-a dat nici o indicatie ( ce trbuie sa fac, poate contribui si alimentatia la imbunatatirea rezultatului, nu mi-a prescris nici un tratament, eventual a spus ca pot lua din nou cervucid ). Asa ca am luat din nou cate 10 ovule pe luna timp de 2 luni si urmeaza ultimul set de 10 ovule, dupa care trebuia sa repet testul. Abia astazi am aflat ca pe perioada tratamentului trebuie evitat contactul sexual, ginecologul probabil a omis sa-mi spuna acest lucru.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii?
Imi doresc foarte mult un copil, in acesta situatie... ce pot face ? Multumesc
Am 32 de ani, acum 6 luni am facut preventiv testul papanicolau pentru ca imi doream sa raman insarcinata. rezultatul a fost insa, pap III cin I. la prescriptia medicului ginecolog am luat cervucid ovule cate 12 pe fiecare luna dupa menstruatie. Peste aproximativ 4 luni am repetat testul si rezultatul a fost LSIL si recomandare de ex. colposcopic, insa ginecologul a spus ca inca nu e nevoie. Am plecat total nelamurita din cabinetul medicului pentru ca nu mi-a dat nici o indicatie ( ce trbuie sa fac, poate contribui si alimentatia la imbunatatirea rezultatului, nu mi-a prescris nici un tratament, eventual a spus ca pot lua din nou cervucid ). Asa ca am luat din nou cate 10 ovule pe luna timp de 2 luni si urmeaza ultimul set de 10 ovule, dupa care trebuia sa repet testul. Abia astazi am aflat ca pe perioada tratamentului trebuie evitat contactul sexual, ginecologul probabil a omis sa-mi spuna acest lucru.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii?
Imi doresc foarte mult un copil, in acesta situatie... ce pot face ? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diagnostic citologic = rezultat papanicolau?
- 3Culturi din col?
- 5Interpretare testul Babes (efectuat de 2 ori)
- 8lsil - rezultat papanicolau
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 18Orice parere e bine venita!
- 5interpret.analize: test babes papanicolau; secretie vaginala
- 3analiza papaniculau
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 0Test babes papanicolau
- 8Papanicolau categ. III
- 3am primit urmatoarea concluzie: leziune scuamoasa intraepiteliala de grad inalt
- 2test papanicolau
- 0Frontiu inflamator ex. Papanicolau
- 0Interpretare Test Papanicolau
- 3HSIL(CIN3) HPV16
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 23Displazie col
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: