papanicolau, tratament, sarcina
Buna ziua !
Am 32 de ani, acum 6 luni am facut preventiv testul papanicolau pentru ca imi doream sa raman insarcinata. rezultatul a fost insa, pap III cin I. la prescriptia medicului ginecolog am luat cervucid ovule cate 12 pe fiecare luna dupa menstruatie. Peste aproximativ 4 luni am repetat testul si rezultatul a fost LSIL si recomandare de ex. colposcopic, insa ginecologul a spus ca inca nu e nevoie. Am plecat total nelamurita din cabinetul medicului pentru ca nu mi-a dat nici o indicatie ( ce trbuie sa fac, poate contribui si alimentatia la imbunatatirea rezultatului, nu mi-a prescris nici un tratament, eventual a spus ca pot lua din nou cervucid ). Asa ca am luat din nou cate 10 ovule pe luna timp de 2 luni si urmeaza ultimul set de 10 ovule, dupa care trebuia sa repet testul. Abia astazi am aflat ca pe perioada tratamentului trebuie evitat contactul sexual, ginecologul probabil a omis sa-mi spuna acest lucru.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii?
Imi doresc foarte mult un copil, in acesta situatie... ce pot face ? Multumesc
Am 32 de ani, acum 6 luni am facut preventiv testul papanicolau pentru ca imi doream sa raman insarcinata. rezultatul a fost insa, pap III cin I. la prescriptia medicului ginecolog am luat cervucid ovule cate 12 pe fiecare luna dupa menstruatie. Peste aproximativ 4 luni am repetat testul si rezultatul a fost LSIL si recomandare de ex. colposcopic, insa ginecologul a spus ca inca nu e nevoie. Am plecat total nelamurita din cabinetul medicului pentru ca nu mi-a dat nici o indicatie ( ce trbuie sa fac, poate contribui si alimentatia la imbunatatirea rezultatului, nu mi-a prescris nici un tratament, eventual a spus ca pot lua din nou cervucid ). Asa ca am luat din nou cate 10 ovule pe luna timp de 2 luni si urmeaza ultimul set de 10 ovule, dupa care trebuia sa repet testul. Abia astazi am aflat ca pe perioada tratamentului trebuie evitat contactul sexual, ginecologul probabil a omis sa-mi spuna acest lucru.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii?
Imi doresc foarte mult un copil, in acesta situatie... ce pot face ? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33rog interpretare Papanicolau
- 2analize papanicolau
- 12cervicita cronica
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 6conizatie-anestezie
- 5Dupa histerectomie totala se mai face Papanicolau?
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 4Interpretare Citodiag. Papanicolau
- 3Interpretare analize: secretie si babes papanicolaou
- 0interpretare test papanicolau, va rog
- 1interpretare rezultat Papanicolau
- 1mi sa recomandat biopsie
- 2Examen Papanicolau Conventional
- 0Papanicolau - celule scuamoase
- 1Rezultat PAP
- 1Rog o interpretare a urmatoarelor analize Babes-Papanicolau
- 0Interpretare Papanicolau
- 0Rezultat test papanicolau