Pancreatita, colon iritabil, ulcer
va rog, a-si dori sa imi recomandati un medic foarte bun deoarece ma chinui de 6 luni cu medicul de familie care a incercat peste 50 de feluri de medicamente pe mine si nici un rezultat.Am incercat si cu 2 doctori gastroenterolog care nu doresc decat sa vinda anumite medicamente integratoare de la care au comisioane si starea sanatatii mele este destul de rea.
Am o stare de balonare foarte puternica care o tin in frau numai cu carbune medicinal, ceai cu bicarbonat, controloc de 40, carbazepina, spasmomen, lanzul 30, enap 5 mg, care nu ma mai ajuta deloc cred.
De la un doctor gastro am fost sfatuit sa iau ALOE VERA SI DE LA ALTUL BIO anacid, meteo spasmyl si jarro dophilus, este bun tratamentul acesta cand eu toata ziua incerc sa nu mananc nimica ca sa nu ma mai umflu in burta IAR TOATA NOAPTEA MA SCOL DIN 2 IN 2 ORE DE DURERE IN CAPUL PIEPTULUI DE IMI ESTE FRICA SA NU PERFOREZE CEVA, ASA SUNT DURERILE, va rog sa ma indrumati unde sa ma adresez ca sa pot sa ma simt si eu bine.
Va multumesc.
Am o stare de balonare foarte puternica care o tin in frau numai cu carbune medicinal, ceai cu bicarbonat, controloc de 40, carbazepina, spasmomen, lanzul 30, enap 5 mg, care nu ma mai ajuta deloc cred.
De la un doctor gastro am fost sfatuit sa iau ALOE VERA SI DE LA ALTUL BIO anacid, meteo spasmyl si jarro dophilus, este bun tratamentul acesta cand eu toata ziua incerc sa nu mananc nimica ca sa nu ma mai umflu in burta IAR TOATA NOAPTEA MA SCOL DIN 2 IN 2 ORE DE DURERE IN CAPUL PIEPTULUI DE IMI ESTE FRICA SA NU PERFOREZE CEVA, ASA SUNT DURERILE, va rog sa ma indrumati unde sa ma adresez ca sa pot sa ma simt si eu bine.
Va multumesc.
4 comentarii
Analize, ecografie abdominala generala, tranzit baritat, irigografie etc.ce investigatii s-au facut ?
sa facut ecografie abdominala generala la care nu sa gasit decat peretii stomacului putin ingrosati si atat.analizele sunt foarte buna doar cu exceptia a :gamma - GT ( GAMMA GLUTAMIL TRANSPEPTIDAZA) ( PS-01-02-U) ADVIA 1800 39 LIMITA 2- 30 UL/I
AMILAZA PANCREATICA 70.10 LIMITA 13.00- 53.00/U/L
TSH (PS 03-04-U) IMMULITE2000) 4.84 LIMITA 0.4- 4.0 uU m L
SI EU AM IN CONTINUARE DURERI IN JURUL BURICULUI, IN CAPUL PIEPTULUI, STANGA- DREAPTA BURICULUI CU STARI DE BALONARE SI SUFOCARE DE PREA PLIN.AM FOST ACUM LA FUNDENI LA GASTRO SI MI-A DAT UN TRATAMENT : DEBRIDAT, GASEX SI CONTROLOC, IN CAZUL IN CARE AM INCERCAT ACEST TRATAMENT SI IN URMA CU 3-4 LUNI CAND AM INCEPUT SA TESTEZE MEDICII PE MINE TOATE PASTILELE CARE SUNT POSIBILE.
AMILAZA PANCREATICA 70.10 LIMITA 13.00- 53.00/U/L
TSH (PS 03-04-U) IMMULITE2000) 4.84 LIMITA 0.4- 4.0 uU m L
SI EU AM IN CONTINUARE DURERI IN JURUL BURICULUI, IN CAPUL PIEPTULUI, STANGA- DREAPTA BURICULUI CU STARI DE BALONARE SI SUFOCARE DE PREA PLIN.AM FOST ACUM LA FUNDENI LA GASTRO SI MI-A DAT UN TRATAMENT : DEBRIDAT, GASEX SI CONTROLOC, IN CAZUL IN CARE AM INCERCAT ACEST TRATAMENT SI IN URMA CU 3-4 LUNI CAND AM INCEPUT SA TESTEZE MEDICII PE MINE TOATE PASTILELE CARE SUNT POSIBILE.
Parerea mea este ca investigatiile nu sunt complete...cate kg ai ? Medicamentul numit Mezym ti-a fost recomandat de cineva ?Un control cardiologic ai facut ?
da am facut tratament si cu Mezim forte dar nu s-au vazut ameliolari, da am si cardiopatie ischemica HTA MODERATA RISC ADITIONAL F INALT DIAGNOSTIC: ICC CLS.III NYHA SI MAI AM polineuropatiesenzitiva axonala minima distala, simetrica.Tratament: asperter plavix, dilatrend, crestor, tritace, furosemid, spironolactona. Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48de aproape doi ani ma lupt cu sindromul colonuliu iritabil
- 3diaree... in sensul ca ce macam era eliminat in cca 10 minute (+analize)
- 17am nevoie de un tratament pt. colon iritabil
- 5helicobacter sau colon iritabil ?
- 5are dureri in partea dreapta de vreo 2 ani de zile
- 9Cum scapi de gandul la boala?
- 7Rog un raspuns de specialitate urgent;colon iritabil
- 18Colon iritabil, ulcer, colecist sau toate la un loc?
- 5colon iritabil sau ulcer
- 1919 ani, SCI sau cancer de colon?
- 1Colon iritabil
- 10colon iritabil + borborisme
- 6urgenta ! probleme la colon
- 0Bună seara sau Bună dimineața!
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 4Chiar este colon iritabil?
- 6Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree
- 0Colon iritabil, simptome, tratament
- 6Probleme la Stomac - dureri, bufeuri, gaze
- 4Colon iritabil sau poate fi ceva mai grav
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Ulcerul gastric pancreatita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: