Am Colon Iritabil

Salut. Am 16 ani, fac sport iar in luna februarie am fost diagnosticat cu colon iritabil. Simt o durere ingrozitoare in partea stanga atunci cand alerg, sub coasta. Alerg cam 400-500 de metri si incepe durerea. Cand stau nu simt nicio durere. Ma constip des. Iau supozitoare atunci cand ma constip si isi fac efectul foarte bine. Vreau, daca doriti, sa imi recomandati un meniu cu ce sa mananc sau sa imi spuneti ce medicamente sa iau. Pace !
2 comentarii

Cineva din familie a folosit pentru sindromul colonului iritabil o cură cu argilă şi i-a reglat tranzitul intesinal pentru o vreme. Acum vrea să reia cura.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.

Mai există pentru sindromul colonului iritabil capsulele cu ulei de mentă care se dizilvă doar în intestin (enterosolubile). Ele au fost testate clinic şi au dovedit că funcţionează pentru unii pacienţi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 3cancer de colon: cauze, prevenire
- 7Cancer colon - exista si alt tip de tratament in afara operatiei?
- 198este cancer de colon la ce va scriu mai jos??va rog urgent
- 7Poate fi vb cancer de colon? Rog un raspuns urgent
- 8transaminazele
- 8adenocarcinom moderat diferentiat de colon G2
- 3diaree... in sensul ca ce macam era eliminat in cca 10 minute (+analize)
- 12sa fie cancer la colon?
- 9Cum scapi de gandul la boala?
- 14Probleme gastro baiat 7 ani
- 1Poblemă de sănătate la colon
- 6dureri persistente de colon de aproape 2 ani
- 10de 11 ani ma chinui
- 3Colon iritabil sau colon iritat?
- 0Cum pot regla tranzitul digestiv dupa ce mi sa montat o stoma provizorie pe colon?
- 0Stomac
- 4Colon iritabil-simptome și tratament
- 4Disconfort rectal din cauza scaunelor dese
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Colonul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: