Am Colon Iritabil
Salut. Am 16 ani, fac sport iar in luna februarie am fost diagnosticat cu colon iritabil. Simt o durere ingrozitoare in partea stanga atunci cand alerg, sub coasta. Alerg cam 400-500 de metri si incepe durerea. Cand stau nu simt nicio durere. Ma constip des. Iau supozitoare atunci cand ma constip si isi fac efectul foarte bine. Vreau, daca doriti, sa imi recomandati un meniu cu ce sa mananc sau sa imi spuneti ce medicamente sa iau. Pace !
2 comentarii
Cineva din familie a folosit pentru sindromul colonului iritabil o cură cu argilă şi i-a reglat tranzitul intesinal pentru o vreme. Acum vrea să reia cura.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.
Mai există pentru sindromul colonului iritabil capsulele cu ulei de mentă care se dizilvă doar în intestin (enterosolubile). Ele au fost testate clinic şi au dovedit că funcţionează pentru unii pacienţi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 13durere in dreapta
- 5Rinichi ptozat sau intestin inflamat?
- 17am nevoie de un tratament pt. colon iritabil
- 18cancer la colon
- 6este cancer la colon? ajutati-ma
- 9colon iritat
- 5cancer de colon
- 9adenocarcinom bine diferentiat cu aspecte ce sugereaza infiltrarea in submucoasa
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 0Recomandari recuperare dupa operatie la colon
- 1Problema survenita brusc - colon iritabil?
- 0Unde pot face o radiografie cu bariu a colonului?
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 2Buna ziua! am dolicocolon - rezectie sau ingrasare?
- 18Cum am invins mitul Colonului iritabil
- 6Colon Iritabil! Nu mai știu ce să fac!
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
- 3Colon iritabil - simptome
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Colonul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: