Palpitatii puternice

17-12-2013
alina1973
Nu este medic/terapeut
alina1973
Sunt pentru prima data pe acest forum si sper din tot sufletul sa gasesc raspunsul la o problema de sanatate destul de grava. Iata despre ce este vorba : mama mea are 71 ani si de cateva luni bune se confrunta cu urmatoarea problema : are palpitatii foarte puternice, pulsul se ridica pana la 200, transpira abundent, simte un 'nod' in stomac si fierbinteli puternice in spate. Deasemeni oboseste foarte repede( chiar si cand iese la plimbare). Mentionez ca aceste episoade se manifesta aproape zilnic. A facut investigatii la inima, plamani, tiroida si totul e in regula( dupa spusele medicilor).
Va rog din suflet sa-mi da-ti un sfat : unde sa mai mearga si ce alte investigatii ar trebui sa mai faca ? Aveti idee ce anume ar putea provoca asemenea stari ?
Multumesc din suflet. Sanatate tuturor !
3 comentarii
0
17-12-2013, ora 18:13
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Sa incerce un regim complet desodat (nesarat) pt 3-4 saptamani ! Acumularea de sodiu poate sa dea toate aceste simptome dar sa faca analize si investigatii de specialitate ! In plus ceai de urzica masura dubla, paducel si talpa-gastii cate o masura !
0
17-12-2013, ora 23:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi o anxietate. Sa o evalueze un psihiatru. Cu tratament adecvat, aceste simptome dispar, fara probleme.
0
18-12-2013, ora 09:54
alina1973
Nu este medic/terapeut
alina1973
Multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc si produse naturiste si voi merge cu ea si la un psihiatru. Daca totusi v-ati mai intalnit cu asemenea cazuri si ati gasit rezolvarea va rog mult sa-mi spune-ti. Multumesc anticipat si va doresc sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •