Palpitatii neregulate
Buna ziua. Tin sa mentionez ca nu beau cafea, nu fumez, nu fac exces de nimic. Am 1.60 si 60 kg.In schimb acum cativa ani am avut niste palpitatii si am ajuns sa fac si atacuri de panica, le-am depasit pt ca am facut psihoterapie cognitiv comportamentala care m-a ajutat foarte mult, dar in schimb am ramas cu o problema din cauza atacurilor de panica, adica simt ca inima imi bate neregulat (ca o bataie mai puternica, sau ca o pauza intre batati).Am fost la diferiti medici cardiologi, am facut ekg, ecograf, holter, am facut analize si la glanda tiroida si nu am nimic, dar nu mai pot sa scap de bataile neregulate. Tin sa mentionez ca am carenta de vitamiva D (iau tratament) dar in schimb calciu, magneziu, etc sunt bune ( adica daca baremul e intre 7 si 9 eu am 8.60). Si nu stiu ce sa mai fac sa scap de aceste palpitatii neregulate. Inainte le aveam zi de zi si noaptea si de multe ori pe zi dar acum de exemplu daca 2 zile le am in urmatoarele 4 zile nu mai am nimic, dar totusi sunt suparatoare si as vrea sa am o viata normala. Nici un medic cardiolog nu mi-a dat nici un tratament pt ca au zis ca sunt normale dar eu nu mai pot sa am o viata normala din cauza lor. Multumesc.
4 comentarii
Buna ziua. Sunt somatizari de anxietate. Trec cu tratament de la psihiatru, daca doriti sa luati.
Am fost si la psihiatru si doctorul mi-a spus ca nu am ce cauta acolo si ca fata de alte pers. sunt ok.
Dayana, sa nu faci greseala sa iei pastile de la psihiatru, NU o sa te ajute, doar te amagesti si cum renunti la ele, o iei de la capat.
Eu am luat 9 ani de zile aceste medicamente, tot din necunostinta de cauza si in toti acesti 9 ani, doar am fost pe linia de plutire.
Schimba ceva in viata ta, mancarea, stresul, fa mai mult sport, citeste, iesi in natura, fa lucruri care-ti produc placere.
Eu am luat 9 ani de zile aceste medicamente, tot din necunostinta de cauza si in toti acesti 9 ani, doar am fost pe linia de plutire.
Schimba ceva in viata ta, mancarea, stresul, fa mai mult sport, citeste, iesi in natura, fa lucruri care-ti produc placere.
Buna cum te mai simți ce ai rezolvat cu palpitatiile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 12Foarte multe lipoame?
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 4la virsta de 5 ani am avut primul episod de tpsv...
- 6Spondilartropatie seronegativa de tip reumatism reactiv
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 2palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 24Palpitatii inima
- 4palpitatii
- 2Palpitatii
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 0Hipertensiune&palpitatii
- 1Palpitatii ciudate