Palpitatii neregulate

16-07-2021
Dayana26
Nu este medic/terapeut
Dayana26
Buna ziua. Tin sa mentionez ca nu beau cafea, nu fumez, nu fac exces de nimic. Am 1.60 si 60 kg.In schimb acum cativa ani am avut niste palpitatii si am ajuns sa fac si atacuri de panica, le-am depasit pt ca am facut psihoterapie cognitiv comportamentala care m-a ajutat foarte mult, dar in schimb am ramas cu o problema din cauza atacurilor de panica, adica simt ca inima imi bate neregulat (ca o bataie mai puternica, sau ca o pauza intre batati).Am fost la diferiti medici cardiologi, am facut ekg, ecograf, holter, am facut analize si la glanda tiroida si nu am nimic, dar nu mai pot sa scap de bataile neregulate. Tin sa mentionez ca am carenta de vitamiva D (iau tratament) dar in schimb calciu, magneziu, etc sunt bune ( adica daca baremul e intre 7 si 9 eu am 8.60). Si nu stiu ce sa mai fac sa scap de aceste palpitatii neregulate. Inainte le aveam zi de zi si noaptea si de multe ori pe zi dar acum de exemplu daca 2 zile le am in urmatoarele 4 zile nu mai am nimic, dar totusi sunt suparatoare si as vrea sa am o viata normala. Nici un medic cardiolog nu mi-a dat nici un tratament pt ca au zis ca sunt normale dar eu nu mai pot sa am o viata normala din cauza lor. Multumesc.
4 comentarii
0
16-07-2021, ora 21:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Sunt somatizari de anxietate. Trec cu tratament de la psihiatru, daca doriti sa luati.
0
16-07-2021, ora 22:34
Dayana26
Nu este medic/terapeut
Dayana26
Am fost si la psihiatru si doctorul mi-a spus ca nu am ce cauta acolo si ca fata de alte pers. sunt ok.
0
20-07-2021, ora 12:58
anxiar
Nu este medic/terapeut
anxiar
Dayana, sa nu faci greseala sa iei pastile de la psihiatru, NU o sa te ajute, doar te amagesti si cum renunti la ele, o iei de la capat.
Eu am luat 9 ani de zile aceste medicamente, tot din necunostinta de cauza si in toti acesti 9 ani, doar am fost pe linia de plutire.
Schimba ceva in viata ta, mancarea, stresul, fa mai mult sport, citeste, iesi in natura, fa lucruri care-ti produc placere.
0
12-10-2021, ora 20:13
Pasul
Nu este medic/terapeut
Pasul
Buna cum te mai simți ce ai rezolvat cu palpitatiile
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •