Palpitatii in zona abdominala
![Mariuselu](/arata_img.php?img=cont_144451.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, ma numesc Marius Suiu am 21 de ani, student la educatie fizica si sport.Am citit pe site ca una din simptomele unui anevrism abdominal ar fi, , palpitatiile abdominale" pe care eu le simt, la o intensitate medie, dar nu tot timpul, am doar perioade cand apar aceste palpitatii.Eu de felul meu ma impacientez foarte repede si mi-e frica.Ce ar trebui sa fac, ca sa imi pot da seama daca intradevar e un anevrism abdominal sau e doar o temere de a mea.Va rog ajutati-ma
1 comentarii
![AnorienRO](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu se poate pune diagnostic dupa un singur simptom, poate fi orice, sau poate fi nimic, poate fi doar o balonare, sau spasme musculare, intercostale etc.
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 75intepaturi la inima
- 5din ce cauza pot avea pulsatii in abdomen?
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 9Dureri abdominale
- 12Durere ciudata in abdomenul inferior
- 6Spondilartropatie seronegativa de tip reumatism reactiv
- 1palpitatii inima la adolescenti
- 6Sunt operat de 3 ani de hernie inghinala in ambele parti cu plasa, acum am probleme
- 7Teama inexplicabila direct din somn
- 3tensiune mare si palpitatii
- 7sufocare, palpitatii
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 2Palpitatii, mana amortita, intepaturi inima
- 8Presiune puterinica asupra cutiei craniene, palpitatii
- 4palpitatii
- 6durere la palpare abdomen partea dreapta
- 0Tahicardie sau palpitatii?
- 1Extrasistole
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 2Usturime inima si palpitatii
Mai multe informații despre: Abdomenul Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: