Palpitatii
Buna seara astazi am avut inca un episod de palpitatii este al 4 in 2 ani si toate le.am avut cand ma aplec (ex sa iau ceva de jos cand ma ridic inima deja o ia la ttrap )si dupa ce mancam. Nu stiu cauza nu pricep. am 30 de ani 90 kg. analize facute ekg, ekg holter, eco inima, eco abdominal total, tiroida analize sange, radiografie la stomac in pozitia nu stiu care toate au iesit bn dar nimeni nu a stiut de la ce am aceste palpitatii.
5 comentarii
Pot fi somatizari de anxietate. E necesar control la psiholog clinician, psihiatru.
Buna seara. In principiu 4 episoade de palpitatii in 2 ani inseamna destul de rar. Oricine poate avea perioade de ritm cardiac mai accelerat fara a fi in esenta bolnav de inima. La modificari de pozitie mai bruste cum ar fi aplecatul urmat imediat de ridicat se poate ca inima sa raspunda pe moment cu accelerare tranzitorie a ritmului. Cel mai probabil nu aveti probleme cardiace.
Multumesc de raspuns dar acest ultim episod parca batea fff tare si ma luase si cu ameteala. Nu mai stiu ce investigatii sa fac.
Test de Anxietate gratuit pe net. Pot fi somatizari de Anxietate.
Adesea asistam la cresterea intensitatii stimulilor/ perceptiei/ experientelor, atunci cand ne concentram intens pe ele si avem o stare de hipervigilenta.
In cazul dumneavoastra, este posibil sa fi observat un discomfort cardiac initial si apoi sa va fi pus in alerta. Apoi ati devenit mai vigilent, si ca atare senzatiile au inceput sa para mai intense. Apoi deveniti si mai alert, ceea ce transmite creierului semnalul fals ca exista un pericol sau ceva e in neregula si ne face inima sa bata si mai tare. Incercati sa va distrageti atentia cu alte ganduri placute, muzica sau ceva ce va face placere cand incepeti sa va monitorizati aceste stari si ar trebui sa duca la ameliorarea problemei. Daca tot persista sau devine mai rau, puteti apela la o psihoterapie de scurta durata.
Va tinem pumnii!
In cazul dumneavoastra, este posibil sa fi observat un discomfort cardiac initial si apoi sa va fi pus in alerta. Apoi ati devenit mai vigilent, si ca atare senzatiile au inceput sa para mai intense. Apoi deveniti si mai alert, ceea ce transmite creierului semnalul fals ca exista un pericol sau ceva e in neregula si ne face inima sa bata si mai tare. Incercati sa va distrageti atentia cu alte ganduri placute, muzica sau ceva ce va face placere cand incepeti sa va monitorizati aceste stari si ar trebui sa duca la ameliorarea problemei. Daca tot persista sau devine mai rau, puteti apela la o psihoterapie de scurta durata.
Va tinem pumnii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 4palpitatii la 19 ani?
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 0palpitatii dupa cafea
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 3palpitatii
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 3Palpitatii
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 0Palpitatii
- 4palpitatii
- 1Durere zona inghinala stanga. Palpitatii inima.
- 2Palpitatii
- 34Palpitatii.Extrasistole.Fibrilatie atriala paroxistica.
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 1Posibil aritmii?
- 2Stări de rău, și palpitati!!
- 0Lipsa de magneziu?
- 1Durere in capul pieptului și palpitatii
- 23Tulburare de anxietate sau probleme cu inima?
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: