Ovulatia dupa intrerupere de sarcina
Buna ziua,
am avut o intrerupere de sarcina acum 12 zile, curgerile au incetat acum 3-4 zile deasemenea si usoarele dureri de burta si sani, in a 8-a zi dimineata, desi eu si sotul meu purtam lenjerie destul de subtire, dimineata la trezire penisul lui in erectie era pozitionat in dreptul vaginului meu si am simulat mici miscari, eram amandoi foarte umezi in special el...intrebarea mea.avand in vedere riscul de a ramane foarte repede insacinata datorita uterului deschis dupa o intrerupere de sarcina, este posibil ca in a 8-a zi dupa intreruperea de sarcina sa pot fi fertila?, sau intrebarea inocenta, este posibil tranzitarea celor mici prin textile?
Va multumesc!
am avut o intrerupere de sarcina acum 12 zile, curgerile au incetat acum 3-4 zile deasemenea si usoarele dureri de burta si sani, in a 8-a zi dimineata, desi eu si sotul meu purtam lenjerie destul de subtire, dimineata la trezire penisul lui in erectie era pozitionat in dreptul vaginului meu si am simulat mici miscari, eram amandoi foarte umezi in special el...intrebarea mea.avand in vedere riscul de a ramane foarte repede insacinata datorita uterului deschis dupa o intrerupere de sarcina, este posibil ca in a 8-a zi dupa intreruperea de sarcina sa pot fi fertila?, sau intrebarea inocenta, este posibil tranzitarea celor mici prin textile?
Va multumesc!
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Perioada fertila
- 7grosime endometru
- 6Ovulatie de 2 ori intr-o luna.este posibil?
- 6Sufar de endometrioza si beau ceaiuri. Aceste ceaiuri imi inhiba ovulatia?
- 2perioada fertila
- 4perioada nefertila
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 3Perioada infertila
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 12lipsa ovulatie
- 2Sarcina in perioada nefertila?Este posibil?????
- 2Perioada de fertilitate
- 9teste de ovulatie si trompe infundate
- 2perioada fertila
- 3Ovulaţie cu sângerare
- 2Ovulatie doar pe o parte?
- 2Sângerări la mijlocul menstruației
- 1este bun microscopul care iti identifica ovulatia ?
- 0Cand are loc ovulatia?
- 0Temperatura bazala/ ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: