Ovulatia dupa intrerupere de sarcina
Buna ziua,
am avut o intrerupere de sarcina acum 12 zile, curgerile au incetat acum 3-4 zile deasemenea si usoarele dureri de burta si sani, in a 8-a zi dimineata, desi eu si sotul meu purtam lenjerie destul de subtire, dimineata la trezire penisul lui in erectie era pozitionat in dreptul vaginului meu si am simulat mici miscari, eram amandoi foarte umezi in special el...intrebarea mea.avand in vedere riscul de a ramane foarte repede insacinata datorita uterului deschis dupa o intrerupere de sarcina, este posibil ca in a 8-a zi dupa intreruperea de sarcina sa pot fi fertila?, sau intrebarea inocenta, este posibil tranzitarea celor mici prin textile?
Va multumesc!
am avut o intrerupere de sarcina acum 12 zile, curgerile au incetat acum 3-4 zile deasemenea si usoarele dureri de burta si sani, in a 8-a zi dimineata, desi eu si sotul meu purtam lenjerie destul de subtire, dimineata la trezire penisul lui in erectie era pozitionat in dreptul vaginului meu si am simulat mici miscari, eram amandoi foarte umezi in special el...intrebarea mea.avand in vedere riscul de a ramane foarte repede insacinata datorita uterului deschis dupa o intrerupere de sarcina, este posibil ca in a 8-a zi dupa intreruperea de sarcina sa pot fi fertila?, sau intrebarea inocenta, este posibil tranzitarea celor mici prin textile?
Va multumesc!
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1perioada fertila???
- 3cat traiesc spermatozoizii?
- 10Sunt insarcinata?
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 0Perioada fertila
- 0Ovulatia
- 3durere puternica la ovulatie?
- 8Cand putem sa o facem neprotejati?
- 4Utrogestanul inhiba ovulatia? sau o afecteaza cu vreo ceva ?
- 2perioada fertila
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 9teste de ovulatie si trompe infundate
- 0Temperatura bazala/ ovulatie
- 0Data ovulatiei
- 13Sangerari la ovulatie
- 0Menstruație neregulata
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: