teste ovulatie
Buna,
De mai bine de 2 ani eu si sotul meu incercam sa facem un bebe si nimic pana acum. Am facut anul trecut tratament 3 luni cu duphaston, 6 luni cu branca ursului iar acum sunt la a 2-a luna de tratament cu ova-mit. La sfatul medicului in perioada 11-15 am facut teste de ovulatie. In prima luna a doua liniuta a fost slab vizibila in ziua 13 apoi negative. Luna aceasta toate testele facute pana in ziua 15 inclusiv au avut o a doua liniuta vizibila insa mai slab decat celelalte. Mentionez ca am un CM neregulat (la 32-35 zile). credeti ca este cazul sa mai fac si alte teste de ovulatie (sunt in ziua 16).
Multumesc,
De mai bine de 2 ani eu si sotul meu incercam sa facem un bebe si nimic pana acum. Am facut anul trecut tratament 3 luni cu duphaston, 6 luni cu branca ursului iar acum sunt la a 2-a luna de tratament cu ova-mit. La sfatul medicului in perioada 11-15 am facut teste de ovulatie. In prima luna a doua liniuta a fost slab vizibila in ziua 13 apoi negative. Luna aceasta toate testele facute pana in ziua 15 inclusiv au avut o a doua liniuta vizibila insa mai slab decat celelalte. Mentionez ca am un CM neregulat (la 32-35 zile). credeti ca este cazul sa mai fac si alte teste de ovulatie (sunt in ziua 16).
Multumesc,
3 comentarii
Buna Kammy!Si noi ne dorim un bebe f mult si tot incercam de aproape un an si degeaba, medicul meu nu mi-a dat deocamdata un trat (pt ca mi-a zis ca abia dupa un an de zile se poate incerca ceva), in afara de niste antiinflamatoare si vit E pe perioada menstruatiei.Cum ai facut tu trat cu branca ursului?La recomandarea medicului?Despre testele de ovulatie nu prea stiu asa multe, nu mi-am cumparat niciodata.Iti doresc multa sanatate si sa de-a domnul ca intr-o zi sa ne bucuram de minunea de a fi mamici.
Buna, tratamentul cu Branca ursului l-am facut la recomandarea medicului. De 3ori pe zi timp de 6 luni. Dar nimic...Si eu si sotul meu am facut anul trecut o serie de analize. Sotul este ok. La mine cica e problema.nu exista ovulatie.trompele nu sunt infundate asa ca se pare ca de vina sunt ovarele micropolichistice.Acum, asa cum am mai zis fac tratament cu ova-mit...poate de data asta voi avea noroc si bebe va veni...Sper sa aud vesti bune de la tine
la un CM neregulat se calculeaza diferit zilele fertile.
Astfel daca zici ca esti in a 16 zi deci ai avut CM pe 1 iunie.
deci pt un ciclu de 32 de zile zilele fertile sunt de pe 16 pana pe 21 iunie.
in iulie de pe 18 -23.
Pt un ciclu de 35 de zile zilele fertile incep de 19-24, iar in iulie de 24-29.
sper sa ti fi fost de folos.
Numai bine.
Astfel daca zici ca esti in a 16 zi deci ai avut CM pe 1 iunie.
deci pt un ciclu de 32 de zile zilele fertile sunt de pe 16 pana pe 21 iunie.
in iulie de pe 18 -23.
Pt un ciclu de 35 de zile zilele fertile incep de 19-24, iar in iulie de 24-29.
sper sa ti fi fost de folos.
Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 2Perioada fertila? ultima zi de menstruatie?
- 8Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.
- 2perioada ovulatiei???
- 5Cum calculez perioada fertila?
- 3ovulatie
- 1perioada fertila
- 3Ovulatia dupa intrerupere de sarcina
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 4Utrogestanul inhiba ovulatia? sau o afecteaza cu vreo ceva ?
- 2perioada fertila
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 2Perioada de fertilitate
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 2perioada fertila
- 0Ovulatie si sex
- 6cand este ovulatia?
- 1Postinor 2
- 0Ovulatie
- 13Sangerari la ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: