Lipsa ovulatie?
Buna,
La ultima ecografie de acum un an si jumatate, am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si am luat anticonceptionale pana in ianuarie a.c., fiindca imi provocau greata in ultimul timp.
Din cauza situatiei actuale, am tot amanat controlul medical, astfel ca va cer parerea pentru ca nu stiu daca ovulez. Testele de ovulatie ies pozitive (dar am citit ca in cazul ovarelor polichistice nu au mare concludenta), am dureri in general in partea stanga atunci cand se apropie perioada de ovulatie (aici fiind si ovarul poli) si am mucus specific. Totodata, cm este regulat, 28-31 zile, la fix 14 zile dupa simptomele sus mentionate.
Multumesc!
La ultima ecografie de acum un an si jumatate, am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si am luat anticonceptionale pana in ianuarie a.c., fiindca imi provocau greata in ultimul timp.
Din cauza situatiei actuale, am tot amanat controlul medical, astfel ca va cer parerea pentru ca nu stiu daca ovulez. Testele de ovulatie ies pozitive (dar am citit ca in cazul ovarelor polichistice nu au mare concludenta), am dureri in general in partea stanga atunci cand se apropie perioada de ovulatie (aici fiind si ovarul poli) si am mucus specific. Totodata, cm este regulat, 28-31 zile, la fix 14 zile dupa simptomele sus mentionate.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2perioada de fertilitate
- 2temperatura corpului la ovulatie.
- 8Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.
- 7grosime endometru
- 2perioada ovulatiei???
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 4Stari de rau la ovulatie?
- 1perioda fertila
- 10Cum aflu perioada nefertila?
- 8Cand putem sa o facem neprotejati?
- 7se poate avea ovulatie in a 26-a zi?
- 2perioada fertila
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 2Perioada Fertila VA ROG SFATUL UNUI DOCTOR !!
- 0Ovulatie tarzie
- 13Sangerari la ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia testul de ovulatie testele de ovulatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: