cum imi pot calcula perioada fertila?
am avut o menstruatie pe 8 decembrie apoi mi-a venit pe 26 ianuarie (la 49 zile), pe 8 februarie am avut un incident, s-a scurs sperma din prezervativ si m-a atins in zona vaginului, eram pe 8 februarie in perioada fertila ? :(
2 comentarii
de vreme ce nu ati avut ultima menstruatie regulata, e greu de spus cand va fi urmatoarea ovulatie- adica daca este sau nu perioada fertila. dar cum s-a intamplat incidentul? mie mi s-a mai intamplat sa mi ramana prezervativ in vagin fara sa ne dam seama imediat pe loc si tot sa nu se scurga nimic din el... cu atat mai mult sa ma atinga la nivelul vaginului... deci nu stiu ce sa zic. sigur nu e iar o idee speriata de a ta? adica e posibil sa nici nu fi fost sperma sa fi fost lichidul de la tine in acea zona. ce ai facut dupa ce ai observat? nu te-ai spalat? daca nu a intrat in vagin sunt sanse minuscule sa calatoreasca un minuscul spre ovar :)). crede-ma am prieteni care ani de zile se chinuie sa faca copii si nu reusesc deci nu e chiar asa usor! iar cele care tot fac avort si raman insarcinate este din cauza ca nu folosesc nicio metoda contraceptiva.si se bazeaza pe faptul ca lor nu li se intampla
perioada fertila pentru siguranta: cineva cu ciclul mentrual de 28 de zile scoate menstruatia din calcul... se imparte la 3 toata perioada... ma rog cu aproximatie primele 9 zile sunt in regula pentru sex neprotejat, urmatoarele 9 sunt fertile, urmatoarele 9 sunt nefertile...asta pentru siguranta maxima, pentru ca nu traiesc atat de mult spermatozoizii. (poti sa zici cel mai bine ca in jurul zilei 14 plus minus 3 zile sunt nesigure pentru contacte sexuale)
ah si am uitat sa ti zic... prima zi este prima zi de menstruatie in caz ca nu stiai
ah si am uitat sa ti zic... prima zi este prima zi de menstruatie in caz ca nu stiai
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2perioada de fertilitate
- 2temperatura corpului la ovulatie.
- 3Folicul dominant
- 3ovulatie
- 0cum calculez perioada fertila daca mia fenic CM de 2 ori???
- 2perioada fertila
- 1perioada fertila?
- 3ovulatie si perioada fertila
- 4perioada nefertila
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 0probleme infertilitate lipsa ovulatie
- 12lipsa ovulatie
- 1care este perioada fertila?
- 1Pot fi insarcinata?
- 1Postinor 2
- 0Ovulatie
- 0Data ovulatiei