ovare polichistice, endometrioza si amenoree
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, am fost diagnosticata cu ovare polichistice, endometrioza si amenoree. Am facut chiuretaj biopsic pt endometrioza, iar dupa 2 luni mi s-a spus ca iar a inceput sa creasca mucoasa. Mi s-a prescris cate 2 pastile de duphaston, timp de 10 zile, incepand cu ziua 16. Nu as vrea sa iau duphaston pt ca am auzit f multe povesti negative despre el si mai ales ca am mai luat 4 ani diane 35.
Spuneti-mi va rog frumos daca as putea urma un tratament natural pt a putea ramane insarcinata si pt a suplini lipsa de progesteron din organism. Am citit ca ar fi bine de luat vitex fruit pt progesteron. Imi puteti spune cate pastile trebuie sa iau, pe cutie am citit ca scrie 2-3 pastile pe zi timp de cateva luni, dar nu este oare prea mult sa iau 3 luni neintrerupt?
Mentionez ca am luat branca ursului si am avut o hemoragie de o luna, iar ulterior mi s-a spus ca am endometrioza.
Va multumesc frumos.
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, am fost diagnosticata cu ovare polichistice, endometrioza si amenoree. Am facut chiuretaj biopsic pt endometrioza, iar dupa 2 luni mi s-a spus ca iar a inceput sa creasca mucoasa. Mi s-a prescris cate 2 pastile de duphaston, timp de 10 zile, incepand cu ziua 16. Nu as vrea sa iau duphaston pt ca am auzit f multe povesti negative despre el si mai ales ca am mai luat 4 ani diane 35.
Spuneti-mi va rog frumos daca as putea urma un tratament natural pt a putea ramane insarcinata si pt a suplini lipsa de progesteron din organism. Am citit ca ar fi bine de luat vitex fruit pt progesteron. Imi puteti spune cate pastile trebuie sa iau, pe cutie am citit ca scrie 2-3 pastile pe zi timp de cateva luni, dar nu este oare prea mult sa iau 3 luni neintrerupt?
Mentionez ca am luat branca ursului si am avut o hemoragie de o luna, iar ulterior mi s-a spus ca am endometrioza.
Va multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 2se poate si fara medicamente?
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 49pot ramane insarcinata?
- 3Ovare polichistice
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 7ce se intampla daca stau cu menstruatia neregulata fara sa o tratez?
- 2Ovare polichistice
- 1menstruatie absenta timp de 1 luna
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 2mai pot avea copii cu aceste rezultate? :(
- 0Gravida sau nu?
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Amenoree
- 1Ovare polichistice sau nu?
- 0Endometrioza -Tratament
- 2Vreu sa stiu daca mai pot ramane insarcinata sa
- 0Ovare polichistice
- 1Sindromul ovarelor polichistice