Endometrioza?

30-11-2017
Melaniaxd
Nu este medic/terapeut
Melaniaxd
Buna ziua, mi-aș dori tare mult sa primesc niște sfaturi, sau poate cineva care a trecut prin așa ceva. De doi ani de zile ma confrunt cu Infecții vaginale, inclusiv urinare. După tratarea fiecăruia, o luam de la capăt. O perioada foarte grea... am o relație de 4 ani, primul bărbat in viața mea, in acești doi ani am trăit dureri in timpul actului sexual. Acte care nu se puteau duce nici un minut deoarece ma durea( simteam usturimi, arsuri, lipsa excitație, nelubrifiata). In ultimul jumătate de an pot spune ca după executarea analizelor nu au mai ieșit Infecții, dar durerile continuau. Cu infecțiile urinare încă ma confrunt. După ce le tratez simptomele sunt la fel, iar după ceva timp repet analiza și iar infecție urinară. Luna aceasta am fost din nou la ginecolog, am făcut al doilea ecograf pe luna aceasta. Nu este prezenta nicio anomalie. In schimb doar cu aceste dovezi, medicul ginecolog mi-a spus ca am endometrioza. Recomandarea lui pentru început a fost sa iau anticoncepționale fără întrerupere ( adică sa nu mai am menstruație deloc) am doar 20 de ani, e posibil așa ceva? Nu exista alte riscuri? Dar oare chiar este endometrioza? Dacă voi face cum a spus el durerile dispar? Exista și alte cauze, inafara de endometrioza? Sau ce mai pot face?
1 comentarii
0
30-11-2017, ora 18:38
Melaniaxd
Nu este medic/terapeut
Melaniaxd
Am uitat sa precizez ca încă de la început menstruatiile mele au fost foarte dureroase și neregulate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Endometrioza nediagnosticată compromite tratamentul fertilității
  • Endometrioza și anumite subtipuri de cancer ovarian pot avea aceeași bază genetică
  • Endometrioza - ghidul pacientului
  • Legătura dintre flora intestinală și evoluția endometriozei
  • Microbiomul intestinal poate promova endometrioza
  • Instrumente de diagnostic emergente pentru depistarea precoce a endometriozei
  • Noi descoperiri în diagnosticul și tratamentul endometriozei prin analiza metaboliților intestinali
  •