Otoscleroza bilaterala cu pierdere severa de auz

1088 comentarii 1 2 ..... 343536 37 Înainte ›
0
17-10-2018, ora 12:47
Ioana Corina
Nu este medic/terapeut
Ioana Corina
Buna DanD1969,
Eu m-am operat anul trecut pe 3 octombrie la Timișoara la clinica ORL la dl prof Marin Alin. Am fost foarte mulțumită de dânsul. As fi vrut sa merg să mă operez și la US anul acesta, dar mai aștept un pic pentru că am alte probleme acum. Mai sus am postat cat am cheltuit în cele 2 săptămâni de stat în Timișoara.
0
17-10-2018, ora 19:19
Andreikt
Nu este medic/terapeut
Andreikt
Buna seara. Am citit in mare parte toate discutiile voastre si ma sperie. Eu am capatat o raceala acum o luna si nimeni nu mi a dat de capat. Am facut un ct la sinusuri paranazale. Si raspunsul a fost deviatie de sept si cornetele mari. Intrebarea mea este daca as fi avut otoscleroza s ar fi vazut pe ct ?
Va doresc sa aveti parte de multa sanatate
0
18-10-2018, ora 05:29
Leenab
Nu este medic/terapeut
Leenab
Nu are nicio legătură otoscleroza cu răceala și nici cu sinusurile. Nu știu exact ce este ct. Otoscleroza se instalează câte un pic și de obicei incepe la o ureche. Pentru depistarea bolii se face un anume examen. Otoscleroza se moștenește, de obicei. Cam atât, știu, ca persoană care suferă de această boală. Numai bine tuturor !
0
18-10-2018, ora 09:10
DanD1969
Nu este medic/terapeut
DanD1969
Multumesc Ioana Corina. Spune-mi te rog implantul (pistonul) este de titan sau de teflon? Operatia a fost cu laser sau cu bisturiul? Dupa operatie a trebuit sa stai 2 saptamani internata?
0
18-10-2018, ora 10:08
Ioana Corina
Nu este medic/terapeut
Ioana Corina
Buna,
Este de implant, implant suportat de casa de asigurări. A fost cu bisturiul, dar vreau să-ți spun că nu mi-a rămas semn. Trebuie sa te uiți foarte atent sa vezi unde a fost tăietura.
Am stat internata 9 zile, inclusiv sâmbătă și duminică, dar te lăsau să pleci in weekend dacă aveai unde sa mergi.
0
18-10-2018, ora 10:09
Ioana Corina
Nu este medic/terapeut
Ioana Corina
Implant de titan, scuze
0
18-10-2018, ora 21:29
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Buna seara,
Am si eu o otoscleroza mostenita.
inca nu m-am operat dar urmeaza curand.
Vreau sa spun ca in urma cu un an jumatate, doi am observat ca nu prea mai aud bine cu urechea dreapta, am mers sa fac o audiograma de unde am vazut ca intr-adevar ceva se intàmplase la urechea dreapta.
Cu urechea stanga auzeam destul de bine.
Vreau sa spun ca in decurs de 1 an am ajuns sa aud cu urechea stanga lafel de prost sau chiar mai rau decat dreapta, am repetat audiograma si intr-adevar asa era.
ajunsesem sa aud lafel de prost cu ambele urechi.
Am fost la dl Dr Chuchi care mi-a confirmat otoscleroza dar din pacate dansul a spus ca nu mai opereaza.
Ideea este ca nu stiu din ce cauza s-a agravat asa repede la urechea stanga si parca dintr-o data.
0
19-10-2018, ora 10:33
alina1974
Nu este medic/terapeut
alina1974
Eu sunt operata la ambele urechi, la dreapta acum aproape 10 ani si la stanga de 2 ani, ambele reusite, facute la dl dr Ciuchi. Cu cat trece timpul, nervul nu este stimulat. Pierderea neurologica este ireversibila, nu se poate recupera nici cu operatie, nici cu aparat auditiv. Asa ca optiunea rationala este operatia. Pacat ca dr Ciuchi nu mai opereaza. Va doresc multa sanatate.
0
20-10-2018, ora 09:57
ch.ram
Nu este medic/terapeut
ch.ram
Buna ziua. Știe cineva cum o cheamă pe d-na doctor care îl înlocuiește pe dnul Ciuchi și unde poate fi găsită, pt controlul de la 3 luni după operație? Din comentariile de mai sus înțeleg că dnul Ciuchi și-a încheiat activitatea la Sf lunii septembrie. La 3 luni după operație de la o medie de 40 db, auzul a crescut la o medie de 18 db. Având în vedere că încă există un tiuit in ureche și pe frecventa respectiva nu s au auzit sunetele de la audiograma, sperăm că la repetarea ei la 1 an, să iasă și mai bine rezultatul. Multă sănătate tuturor!
0
28-10-2018, ora 20:56
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Buna seara,
Este careva care a fost operat de doamna Dr Tatu Mihaela pt otoscleroza?
si daca este careva, unde a fost operat? la Spitalul Militar sau la o clinica particulara?
Ma interesa daca poate opera si la Militar si daca este ceva decontat de Casa de Asigurari.
Multumesc
0
01-11-2018, ora 22:55
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Este careva care s-a operat de curand la Medlife pentru otoscleroza?
eram curios la cat ajunge operatia la o ureche la Medlife cu piston de titan.
Multumesc
0
02-11-2018, ora 10:44
alina1974
Nu este medic/terapeut
alina1974
Situl Medicoclinique nu merge, nr lor de telefon este 021.232.10.28. Acolo lucra dl dr Ciuchi, nu stiu daca mai consulta in prezent.
0
02-11-2018, ora 12:03
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Medicoclinique nu mai exista, dl dr Chuchi nu mai opereaza, am apucat doar sa fac un consult la dumnealui.
Eram curios cat ajunge sa coste o operatie la Medlife pt otoscleroza.
La medicoclinique pe lista de preturi operatia costa 1400 de euro care includea pistonul de titan.
0
08-01-2019, ora 13:40
DanD1969
Nu este medic/terapeut
DanD1969
cristian ion ai aflat ceva despre doamna doctor Tatu Mihaela? Te-ai operat? Eu ar trebui sa ma operez si la urechea stanga (la urechea dreapta m-a operat domnul profesor Ciuchi) dar nu stiu unde. Multumesc.
0
19-01-2019, ora 18:38
eva30
Nu este medic/terapeut
eva30
Buna seara.Imi pAre foarte rau CA nu Mai opereaza do Dr Chiuchi.Un doctor SI om in adeveratul.sens Al.cuvantului.M am operat in 2009 la urechea stangala dansul SI in August 2018 la urechea dreapta tot la dansul.Aflu acum cu regret CA nu Mai am unde SA merg pt control SI SA mi operez aderentele de la.urechea stanga.Daca v ati operat la.un alt Dr VA rog as vrea SA merg SI eu.
0
19-01-2019, ora 18:54
eva30
Nu este medic/terapeut
eva30
La dl Dr David Lucian s a operat cineva? Daca da.unde?
0
25-01-2019, ora 13:07
CorinaGabriela1
Nu este medic/terapeut
CorinaGabriela1
Buna sunt noua pe acest forum, vreau sa stiu dak să operat cineva la medicul David cu implant de titan.multumesc
0
25-01-2019, ora 15:52
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
DanD1969
Inca nu m-am operat. Urmează sa o fac.
Doamna dr Tatu urmeaza sa înceapă sa opereze la clinica Medlife. Încă nu am aflat costul operației.
0
25-01-2019, ora 16:55
eva30
Nu este medic/terapeut
eva30
Dna Dr TATU a lucrat cu profesorul Chiuchi? VA rog sa NE tineti la curent cu interventia.Multumim
0
25-01-2019, ora 18:31
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Dna Dr Tatu a lucrat o lunga perioada cu Profesorul Chuchi la Medico Clinique.
Eu am fost la control la Dr Chuchi anul trecut și dansul mi-a recomandat-o cu toată încrederea.
1
25-01-2019, ora 19:22
CorinaGabriela1
Nu este medic/terapeut
CorinaGabriela1
D, na doctorTatu nu operează la spitalul Militar?mie mi s-a recomandat medicul David vroiam să știu dak să operat cineva la dânsul sau cunoaște pe cineva care să operat.nu m-am hotărât la cine să mă operez.Multumesc
1
25-01-2019, ora 20:00
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Dna Tatu profesează și la Militar însă nu știu dacă face operatii de genul acolo. Știu ca a operat împreună cu Dr Chuchi la Medico Clinique dar de când s-a închis aceasta clinica nu a mai operat de otoscleroza. Eu aștept sa înceapă sa profeseze și la Medlife.
0
28-01-2019, ora 09:06
DanD1969
Nu este medic/terapeut
DanD1969
cristian ion

Multumesc pentru informatii. Te rog sa ne anunti cand mai afli noutati.
0
01-02-2019, ora 16:42
Maria cm
Nu este medic/terapeut
Maria cm
Buna am si eu programare pt operatie la doamna doctor necula violeta la cluj as vrea sa stiu cam cit dureaza operatia si cit te tine internat in spital
0
01-02-2019, ora 16:45
Maria cm
Nu este medic/terapeut
Maria cm
Tin sa precizez ca mi e cam frica si m as bucura daca as afla cum decurg lucrurile multumesc
1
04-02-2019, ora 15:39
laura_mc
Nu este medic/terapeut
laura_mc
Buna Maria! Eu am fost operata in Bucuresti, dar pot sa iti spun pe scurt cum decurge interventia. La inceput vei face injectiile pentru anestezia locala. Aceasta este cea mai inconfortabila parte a interventiei, unde vei simti probabil injectiile, dar dureaza foarte putin. In rest nu simti nimic. Esti treaza pe perioada interventiei pentru ca trebuie sa iti testeze auzul la final. Vei auzi ce se intampla in timpul interventiei, cateva ciocaneli, cateva aspiratii, dar nu simti nimic. Tot procesul dureaza cam o ora. La final se face testarea auzului pe loc (iti va fi acoperita urechea buna si vei fi rugata sa repreoduci cateva cuvinte care iti vor fi spuse cu intensitate mai mica su mai mare). Dupa operatie probabil ca vei sta o zi internata, pentru ca nu prea ai voie sa te misti, trebuie sa stai cu urechea operata in sus.
Apoi, vei pleca acasa cu pansament si cca o saptamana nu a voie zgomote puternice. Dupa o sapamana vei merge la control unde ti se scoate pansamentul si iti va spune doctorul de ce anume trebuie sa te feresti o perioada. (de ex, fara apa in urechea operata). La un interval de timp vei repeta audiograma si vei vedea rezultatele.
Stiu ca este frustrant (si eu am fost destul de anxioasa inainte), dar relaxeaza-te cat poti de mult si o sa vezi ca totul o sa fie bine :)
Mult succes! :)
0
04-02-2019, ora 16:20
Maria cm
Nu este medic/terapeut
Maria cm
Buna iti multumesc tare mult si iti doresc multa sanatate
0
04-02-2019, ora 16:55
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Laura_mc Ce medic te-a operat și unde?
La cât a ajuns costul intervenției? Multumesc
0
04-02-2019, ora 17:34
laura_mc
Nu este medic/terapeut
laura_mc
Cristian, eu m-am operat acum cativa ani la dl. doctor Ciuchi, la Medlife.Nu mai tin minte exact cat a costat interventie - cred ca undeva la 3000 de lei cu tot cu spitalizarea de 1 noapte.
0
04-02-2019, ora 19:26
Cosmin2186
Nu este medic/terapeut
Cosmin2186
Mulțumesc pentru răspuns. Din păcate dr Chuchi nu mai operează. Am apucat sa merg la dansul doar pentru un consult unde mi-a dat diagnosticul.
M-am mai interesat și de Dr David dar la dansul ajunge operația la 2700 de euro
Adaugă un comentariu / răspuns
1088 comentarii 1 2 ..... 343536 37 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunetele produse de mâncat reglează cantitatea de alimente consumate
  •