otoscleroza bilaterala

s-a operat de otoscleroza cineva in 2012 cu dr.Gabriela Georgescu ? vreau sa stiu daca operatia a avut loc la spital dr.Hociota, ori la ria clinic
7 comentarii

cunosc multe persoane operate de dansa. Toate aud perfect.Este una din cele mai bune doctore de la ORL Panduri.

Buna ziua,
doresc sa stiu daca s-a operat cineva la spitalul Panduri (Hociota) de otoscleroza la dna doctor Adina Popescu. Va multumesc.
doresc sa stiu daca s-a operat cineva la spitalul Panduri (Hociota) de otoscleroza la dna doctor Adina Popescu. Va multumesc.

Eu sunt operata recent de doctor Georgescu Gabriela la soital Hociota. Operatia a fost un succes. Aud ft bine si nu am nici 2 sapt.de la operatie.

pentru july2009mm
Buna ziua, numele meu este Marian Stoica, si am inteles ca v-ati operat la Doamna Doctor Georgescu Gabriela. Spuneti-mi va rog, cum va simtiti acum ? sunteti bine ?
Ati mai fost la control ?
Pot sa vorbesccu dumneavoastra si sa va scriu in privat ? Am niste intrebari pentru dumneavoastra.
Va multumesc din inima.
Cu consideratie Marian Stoica
Buna ziua, numele meu este Marian Stoica, si am inteles ca v-ati operat la Doamna Doctor Georgescu Gabriela. Spuneti-mi va rog, cum va simtiti acum ? sunteti bine ?
Ati mai fost la control ?
Pot sa vorbesccu dumneavoastra si sa va scriu in privat ? Am niste intrebari pentru dumneavoastra.
Va multumesc din inima.
Cu consideratie Marian Stoica

dl Stoica, imi pare rau ca nu v-am raspuns. Nu am mai intrat pe site.

Am si eu o întrebare pentruJuly2009 ce fel de operație ati făcut la Panduri, cu implant de titan? Mulțumesc

nu, am operatie de otoscleroza dar fara implant.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1088Otoscleroza bilaterala cu pierdere severa de auz
- 5Sunt diagosticata de otoscleroza... exista o clinica in Cluj pentru operatie?
- 3operatia de otoscleroza...
- 4otoscleroza
- 0Operatia de osiculoplastie?
- 1Otoscleroza bilaterala
- 0tratament pentru otoscleroza?
- 0Operat in '98 de otoscleroza, pot zbura cu avionul?
- 0Vertij
- 4Otoscleroza si implantul de titan
- 5otoscleroza se opereaza si in Brasov?
- 1Recomandati-mi un medic pentru otoscleroza
- 2Diferenta hipoacuzie neurosenzoriala si otoscleroza
- 1Otoscleroza - câte zile a durat internarea? Dar recuperarea?
- 2Intrebare adresată doar unui cadru medical
- 19Operatie Otoscleroza
- 1Osteoscleroza
- 0Otosleroza bilaterala
- 3Operatie otoscleroza
Mai multe informații despre: Otoscleroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: